onsdag 29 december 2010

Dum? Jag?

Ibland betvivlar jag mina mentala förmågor.... Har suttit och testat hela dagen på en dator med sex-6- skärmar. På det hade jag min lilla laptop i knäet som jag satt och antecknade med. GISSA hur många gånger jag satt och svor över att varken tangemtbordet eller musen fungerade till laptopen? Vilket ju inte var så förvånande eftersom de var inkopplade till den andra datorn... Vet ni hur många fönster man kan klicka upp när man har sex skärmar? Vet ni hur många fönster man kan tappa bort? Eftersom jag dessutom är flikmänniska hade jag dessutom minst fyra flikar i varje fönster.... jag fick lägga ner. Blev yr i huvudet och dagdrömde mig lite istället.

På vägen hem sitter jag och lyssnar på radio i jobbmobben och surfar på hemmobben, och kommer väl på att jag ska ringa lite när jag nu har tid över. Kontrollera att det är headsetet som sitter i och inte vanliga lurar- den gubben har jag nämligen råkat ut för och man går väl inte på samma nit två gånger heller? Bah, vem tar ni mig för liksom?

Blir ytterst förgrymmad när headsetet inte funkar! Vrålar hallå ett par gånger och ringer sen upp igen. Funkar inte. Upprepar igen utan resultat.
Ringer upp en tredje gång- och inser att headsetet ju inte är kopplat till den telefonen jag ringer med!  

Man kan ju tycka att jag borde snappat ledtråden att radion var igång hela tiden....
Skickat från min HTC

4 kommentarer:

 1. Ha,ha,ha! Det är inte lät att leva alla gånger.

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Kunde lika gärna varit jag.

  SvaraRadera
 3. He he, been there done that =)

  Om det nu är någon tröst i denna eländig torftiga värld...

  SvaraRadera
 4. Låter rörigt! Tur att jag bara har en mobil;) See you soon! Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!