söndag 12 december 2010

Slätstruken

Puh... en ganska seg morgon möttes upp av en långpromenad med Yeahnnie, och en mysig fika med tomtelatte och vad som skulle varit en pepparkaksmuffin, men som blev en hallonmuffins. Väl hemma tog jag ett långt bad medan Odd Molla kom på att hon gillade att stryka efter att ha testat på ett lusselinne. Jag satte henne på att stryka min galaklänning som ska premiärköras nästa fredag när mitt jobb bjuder på teaterpremiär, och så slät har nog inget av mina plagg nånsin varit! Och nej... hon eldade inget med strykjärnet utan avverkade snabbt och effektivt en rejäl strykhög! Dock stoppade hon in det fortfarande varma järnet i dess kartong, men Dr Evil hade ögon i nacken och drog ut det igen.... Odd Molla är faktiskt en rejält duktig husalf, och där hennes syster knappt klarar av en vanlig dammsugning utan att lämna hälften kvar i hörnet- asså vaddå, skulle jag ta hallen och köket med alltså, när du sa hela lägenheten trodde jag du menade typ mitt rum och vardagsrummet??- så fullkomligen ÄLSKAR Molla att ta tag i riktigt jävvliga uppdrag som att skura alla luckor, sortera bestickslådor, vika om ett helt linneskåp eller sortera cd-skivor i bokstavsordning/efter färg/skådespelare/rating. Men. Man ska nog som sagt hålla ett litet öga på läget..... Själv låg jag som sagt i badet, tämligen stelfrusen efter 20 000 steg i minus 12 och tunna jeanstights.... But I löööööv Yeahnnie och vi borde leka oftare. Faktiskt.

I morrn har jag tagit fel på dag och ska inte alls träffa Mrs Metal för en julpilsner, utan det är nästa måndag.... Tisdag är julfest med kunder, onsdag är glöggmingel med bästa exkollegorna, torsdag minns jag inte men nåt jävulskap var det och fredag är det teater med efterföljande middag med nuvarande kollegor samt Dr Evil. Molla är hos sin pappa och Mumlan är mutad med pizza och godis för att inte lämna lägenheten. Lördag är middag med Barbie och Björnen (Björnen fyllde 40 för en månad sen och vi har ingen present?? HJÄLP! Tips mottages tacksamt... det får inte vara för dyrt bara, inte för att inte Björnen är värd det för det är han tusen gånger om, utan för att helt enkelt inte bre på för mycket eftersom det då förpliktigar honom att göra samma sak när vi fyller, och det är taskigt eftersom den ynka lön han tjänar inom omsorgen går till hans döttrars stora hobby: hästar!!) och söndag tänker jag dö en smula, alternativt ta en timme och träna. Det lär behövas efter allt svullande... Mitt stackars Wiii Fit är sorgligt eftersatt den senaste veckan och jag vill inte ens HÖRA vad Miin säger när jag slår på den nästa gång: Hello Mia! Long time since last- have you been busy? Remember that you should keep up with your training and practice everydag. By the way- YOU ARE OBESE!!!!

Nu ska jag tända tredje ljuset. Vi har precis varit och veckohandlat- matsedel kommer i morrn- och passade på att köpa några grejer till julmaten- nu behöver vi bara kompletteringshandla och det kan vi göra på vårt lilla ICA! Woho! Glad tredje advent!

1 kommentar:

  1. Ta med dig Odd Molla när du flyttar hit då! Här finns massor att stryka;)
    Det är ju en handbolls-cup vi ska på, Aluceum cup heter det. Vi har inget seriespel i Finspång annars utan har mest matcher häromkring, som längst Katrineholm tror jag...Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!