fredag 31 december 2010

Gott Nytt år alla Queens of fucking everything där ute!

Såhär de sista skälvande timmarna kan det ju vara på sin plats att begrunda vad som varit.... Så här har mitt år sett ut- typ.

Februari
: startar bloggen. Åker till Stockholm med Mumlan och upplever därmed min enda icke-försenade-SJ-resa för i år, mitt i värsta tågkaoset, Odd Molla lär sig yoga och det är förbannat mycket snö.

Mars: söker en hysterisk massa jobb, hittar den ultimata majonäsförpackningen, bakar lussekatter, begraver en barndomsvän, köpte mitt livs första promenadskor- trots åtskilliga tillryggalagda mil bakom mig- och vann guldringar samt fick en blus i present jag letat land och rike runt efter från ingen mindre än Kappahls egen höjdare Carina Ladow!

April: fyllde 37 år och fick en spellista i present av Mumlan, gick en jäffla massa kurser och bakade ännu mera bröd, nätade in balkongen och vinkade därifrån farväl till en liten brorsdotter som aldrig fick se solen, gick en minnesvärd stadstur med Odd Molla, köpte träskor och fick massor av träningsvärk av kettlebells.

Maj: köper dammsugare, häller ut en flaska Clean i min handväska på tåget, åt dra¨-åt-helvet-lunch med mitt gamla jobb, mutade Odd Molla med en hamster för att hon skulle byta skola, drog till Riga med Dr Evil utan barn och fick DJÄVULSK skoskav, men grät mer över att the Stigs hemligs identitet röjdes.

Juni: åt vattenmelon, köpte bikini, gick med i lottakåren och målade sommarstuga. Drack folköl ensam i en park, skaffade mig en naprapat, lagade Pimpmobilen, lagade våfflor ute och firade en vacker elvaårig dotter.

Juli: sträcklyssnade på Twilight, testade mitt livs första fejknaglar, plockade mängder av hallon, badade massor i Den Flygande Holländarens nya pool, råkade ut för mitt livs värsta bakfylla ever och fick nytt jobb

Augusti: blev positivt överraskad av Gotland och skulle gärna åka dit igen, fick en rejäl rivstart på mitt nya jobb, brände massor av pengar på shopping och drack äkta rysk vodka.

September: bakade pepparkakskladdkaka, ville flytta och grät över mina tillkortakommanden som mamma och Odd Molla i allmänhet, fick uttrycket Ny dag~Ny paj myntat för mig av Blond Beauty, upptäckte att jag shoppar så mycket att jag kan mitt OCR-nummer hos HM utantill, blev sjuk och åkte båt till jobbet.

Oktober: firade min stora fjortisdotter, slickade på mitt lånekort, hatade fula vidriga ungar i Mollas klass som stal hennes saker, bråkade med Dr Evil om kaffebryggare, fick elchocker i skinkan, gick på STCC och blev rädd att mina barn skulle vilja bli gridgirls när de blev stora.

November: började dagspendla och råkade ut för fenomenet pendlingmaffia, tränade min 666:e dag med Wii Fit (nej, inte i följd...), lämnade ut mig själv med ett antal Dagens Sanning, var på bloggträff och träffade coola människor, jäste bröd ner i mina blomkrukor och insåg att det faktiskt är min svärmors fel att jag går upp i vikt och läste "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann" och garvade ihjäl mig.

December: färgade bitar av mitt hår orange, insåg att jag måste börja löpträna för att kunna vara lotta- men nöjde mig tillsvidare med att bli redaktör för nyhetsbulletinen tills jag tränat upp flåset- och bokade in militär grundkurs i mars (håll tummarna för att min chef inte läser det här, jag kan ha glömt att nämna den lilla detaljen), avverkade stegräknare på löpande ban, fick jobbiga besked och terapikokade knäck och fick massor av muminmuggar i julklapp.

Ett gott nytt år önskar jag er alla mina fina, fantastiska stöttande bloggläsare. Häng med mig in i 2011 *jag har faktiskt funderat ut ett litet tema* EN STOR FLÄSKIG KRAM TILL ER ALLA!!! Och framför allt har ni lärt mig en sak: vet ni hur många queens det finns därute? Fantastiska, starka vackra kvinnor med helt vanliga liv och otroliga livsöden? Jag kommer fortsätta följa er, var så säker!

3 kommentarer:

 1. Innehållsfullt år du har bakom dig...
  Hoppas nästa år blir snäppet bättre!

  Så Gott Nytt År
  /Okki

  SvaraRadera
 2. Gott nytt 2011!
  Hoppas ditt år fylls av massor av skratt, ännu mer överraskningar och kanske några nya bekantskaper?

  Jag känner på mig att 2011 blir fantastiskt! En stor kram!
  /Suz
  (som skickar detta till flera men som inte menar det mindre för det...

  SvaraRadera
 3. Det har verkligen rört sig kring dig under 2010! Hoppas detta år blir kanon-bra på alla sätt och vis:) Kram!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!