söndag 5 december 2010

Men hipphipphurrahallåellerhur?

Eftersom jag alltid är lite efter med allting ställer jag allt som oftast till det för mig själv.... Från och med nästa år krävs att man kan springa 3 km på 18 minuter för att klara grundträningen till att bli lotta. Nån som hört nåt om vad jag gillar att springa?? Typ... jag dör hellre? Dr Evil tycker inte det hela är nån större grej, det är väl bara att jag börjar intervallträna i 2,5:an ett par dagar i veckan? Dr Evil springer f ö 2 mil 3 gånger i veckan och har väldigt svårt att se varför hans tjock-som-ett-troll-fru inte skulle klara samma sak.

Jag är inte på nåt sätt främmande för träning, snarare tvärtom. Det är ju löpning jag inte gillar! Min kropp är inte gjord för just löpning, det finns fysiska anledningar till att jag inte löptränar utan föredrar konditionsträning på andra sätt!


I kväll ska jag i vilket fall som helst boxas med Blond Beauty. Hon är en bra bit över 170 cm lång. Jag är 153... är det nån mer än jag som tror jag kommer åka på spö??? Å andra sidan har jag en låg, bra tyngdpunkt och noll koll på att saker kan göra ont när jag har adrenalinet uppe, så det ska nog lösa sig=)Nåt annat jag inte är efter med, men som ändå ställt till det eftersom jag är sent ute, är wedges... Jag är så före att jag redan hunnit slita ut paret jag köpte för två år sen- men nu när jag vill ha nya är alla snygga slutsålda?? Hur ska jag göra nu??

3 kommentarer:

  1. Såg exakt ett par såna pjuck på en tjej hos tandläkaren i tisdags och undrade hur fan man kan gå i ett par såna;) Sen är jag som du, gärna motion men i så fall vad som helst UTOM löpning! Kram

    SvaraRadera
  2. kondition går att träna upp, det grejar du!

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!