söndag 12 december 2010

Gårdagen

Gårdagens restaurangbesök gick bra. Odd Molla skötte sig- för att vara hon- helt strålande. De enda incidenterna värda att nämnas var att hon så fort servitrisen var inom hörhåll högt räknade ner från 10 till 1 och när maten fortfarande inte stod på bordet slängde sig ner med ansiktet mot bordet och skrek att hon höll på att svälta ihjäl (detta började hon med ca 2 minuter efter att flickstackarn tagit upp beställningen för 12 personer- där var Mollas tålamod slut), samt att hon eldade upp sin mössa på en ljusstake. Detta är alltså vad jag räknar som ett bra, lugnt restaurangbesök med min dotter.

Som sagt.... ni kanske inser varför jag alltid har mer eller mindre panikångest inför offentliga sammanhang där min yngsta dotter ingår?=)

3 kommentarer:

 1. Oj. Vilket lugn du måste besitta! Tur att hon har dig som mamma.

  SvaraRadera
 2. Ja, kan förstå dig.....
  Tycker det räcker med en vild 2-åring! Apropå inlägg tidigare så får du gärna flytta hit ett tag, vi har ett rum över;) Barnvakt av Marodör ibland blir hyran:) Är din tjej med och spelar cup i Finspång förresten. Min är ju född 99 också. Dom kanske spelar mot varandra....Kram

  SvaraRadera
 3. Singelmamman: Nja. Dessvärre inte. Ganska ofta har Odd Molla en ganska dålig mamma- trots att jag tom gått kurs i föräldraskap för lite udda barn.... Perioder där allt annat flyter på är jag nog en, om inte perfekt men om inte annat hyfsad förälder, men såna här veckor när hon kombinerar sin vanliga kreativitet med en god portion pubertetstrots är det nog inte helt skoj att vara A-barn i min vård tyvärr=(

  Linda: Nej jag kollade faktiskt upp om de skulle mötas, och det kan nog ändå vara så att de spelar i samma serie för hennes lag mötte Finspång nu i helgen, men jag har inte hittat nån info om att de spelar då?

  Klart jag vaktar Marodör som hyra- bara vi inte låter Odd Molla vakta honom, hon kan nog lära ut en del tricks.... däremot är hon en perfekt husalf, hon är otroligt duktig på städning och putsning!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!