söndag 26 december 2010

Varning


Jag vill varna känsliga läsare: jag är fortfarande ganska låg och det är en gnällvarning utfärdad. Dock tog jag en funderare över vem jag egentligen bloggar för- och det är ju faktiskt för mig själv. Vill man inte läsa så slipper man, men oooooooh vad jag älskar er som hängt kvar och skickat fina hälsningar. Tack söta, rara, varma ni, ni anar inte vad det betyder?

Ang julen citerar jag Skitsyster d y: "Julafton innehöll allt en julafton bör ha...
Familj, respektive (ett tag) God mat, massa julklappar och blåljus. Va mer kan man önska =/" Men min respektive är kvar (och de andra av de respektive jag faktiskt bryr mig om) och blåljusen var nödvändiga och känns nu med lite eftertanke som till och med nåt bra. Vi sopade ihop resterna av tomtebolyckan och fortsatte som om nästan ingenting har hänt- och bevisade återigen att vi trots allt är ett sjujäffla bra team? *och tilläggas bör kanske att vi var nyktra allihop: det var alltså ingen som snapsade och ramlade genom ett glasbord medans barnen snyftade i ett hörn....*

Och jag fick mina MUMINMUGGAR! Dessa är bara ett urplock, jag har såväl Stinky som RÅddjuret och Kärlek.... Sammanlagt 8 härliga Muminmuggar=) Och jag har fina barn och en underbar man, och ett kylskåp som inte är riktigt så fullt med överbliven julmat att jag behöver förtvivla! Eftersom vi ska till svärmor över nyår tar jag en välbehövlig svältkur nu istället för att bibehålla status quo, för att sparka av mig lite ilska och frustration funderar jag även på att dra mig iväg mot body combat idag.

P.S Och en grej till: jag fick mitt efterlängtade Björg-smycke. Min fina onde doktor satte fingret på spiken (eller vad det nu heter..... Glamour-Larsson må vara borta ur mitt liv, men hennes uttryck lever kvar och hon var banne mig värre än Lakritstrollet på att komma med konstiga ordspråk?!) och gav mig den perfekta livskompassen. He is my north, my south, my east and my west, my working week and my sunday rest. Idag och ända in i evigheten- amen!

6 kommentarer:

 1. Så jag är inte ensammen om att vara såld på muminmuggar... har 12 st nu och ska köpa mig två till i veckan för jag fick pengar till det... :D

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka till det verklige Blogglivet.
  Klart man bloggar för sin egen skull, eller så var et i alla fall från början, nu svänger jag ihop ett å annat inlägg för 'er' skull också =)

  SvaraRadera
 3. Oj, låter som en hel del jobbigt. Men muggarna är fantastiskt fina. Och skriv du, jag hänger kvar så länge du vill.

  SvaraRadera
 4. Mumin-muggarna är ju för ljuvliga! Min Marodör fick en supermjuk morgonrock med den där svarta saken som är med i Mumin. Ungen vägrar att ta av sig och skulle helst loda runt i blöja och morgonrock nu:)Klockrent citat förresten....Kramar i kubik!

  SvaraRadera
 5. Men kom på en annan sak - alltså säger man A får man säga B.
  Du kan väl inte berätta om en massa blåsljus men ändå inte, vad hände liksom???

  Nyfiken
  /Carina

  SvaraRadera
 6. trist m blåljus men men, bara att blicka framåt o du fick ju så fina julklappar! kram o jag hänger kvar o läser!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!