söndag 23 september 2012

Det där blev ju inget bra.....

Vet inte om jag sa det, men för ett par veckor sen testade jag en budgetvariant av Baby Feet, inköpt på Tradera? BIG NO-NO säger jag bara!!! Kemisten Dr Evil kastade en blick på mina stackars uppfrätta fötter och konstaterade att förmodligen innehöll de där påsarna enbart syra och alkohol och intet uppmjukande alls, och i fyra veckor snart har jag gått runt med fötter som ser allmänt griljerade ut- jag skojar inte!! Jag har hört samma konstaterande från tre av varandra oberoende källor med exakt samma ordval.

 Grisfötter. Inte mina. Ville bara säga det. Jag har i princip aldrig citron och rosmarin på mina fötter. Om nån undrade alltså.

I alla fall.... Jag har filat och smörjt och sovit med strumpor och hela kittet, så de börjar bli ok igen. Och de sista veckorna, nu när hösten gjort sitt intåg och solen inte förgyller min knubbiga lekamen längre, har jag använt ACOs Brun Utan Sol med *icke att förväxla med Brun Utan Samvete som min ondsinte sambo brukar beteckna mig!*. Nån som redan har börjar småfnissa och då uppenbarligen är mer snabbtänkt än vad jag är?

Idag, mitt i ett Body Balance-pass tillsammans med min kollega slog jag en blick nedåt och hajade till så jag nästan tappade balansen och dråsade i golvet från min Fäktande Igelkott-position (eller vad det nu hette som vi höll på med)- mina fötter har fjällat bitvis, är fortfarande griljerade bitvis, och är omväxlande jättebruna, senapsgula och babyskära! Mina fötter ser ut som zombie-höns. Yay.

Fortsättningsvis håller jag mig ifrån plastpåsar med frätande innehåll, minus dem i frimärksstorlek man stoppar i diskmaskinen. Soooo not worth it!


8 kommentarer:

 1. Tack snälla du för att du är så härligt jävla knäpp! Jag sitter här med huvudvärken från helvetet, tycker lite synd om mig själv alltså;) Och skrattar som fan åt dina beskrivningar av zombiehönsfossingarna! Och är samtidigt lite tacksam för att jag gaddat fötterna och inte kan stoppa ner dom i påsar fyllda med kemikalier! Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, lider med dig.
  Men, måste erkännas, fattar inte brun utan samvete...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men småfnissandet syftade till det faktum att fjällande fötter inte ska smörjas med BUS.... vilket de flesta nog kunnat räkna ut- dock inte jag då:-)

   Radera
 3. Fy för frätande fötter! Lycka till med återställandet.

  SvaraRadera
 4. Kan man få veta vad man ska akta sig för? Namn på syrapåsen?

  SvaraRadera
 5. Fy vad hemskt! Och så roligt skrivet :) Nu fick jag ytterligare en anledning till att inte stoppa mina fötter i sådana påsar. Undrar hur min ballongtå skulle reagera på det förresten :S Kram

  SvaraRadera
 6. Hahaha - förlåt snälla men ditt sätt att beskriva eländet är obetalbart. Jag avgudar din penna! Men för att vara lite allvarlig - vilket jäkla elände att förstöra fötterna. De är ju liksom involverade i det mesta.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 7. Oj, vilka experiment du har för dig! Jag hade nog bara vågat citron och rosmarin!
  Kramar

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!