söndag 16 september 2012

The typical Svensson

Det blev ingen kaka igår. Hon hade varit sjuk. Själv var jag nästan sjuk av besvikelse, men tröstade mig med att det var en fantastiskt trevlig kväll med precis lagom med drinkar. Dock blev det väääääldigt väldigt sött efter ett tag, så när jag kom hem runt midnattsnåret toppade jag det hela med en halv påse ostbågar. Ärligt talat tror jag banne mig det är det jag känner av mer än spriten faktiskt?

Snart bär det av för en biodate med Dr Evil- Searching for Sugar man- och sen en lugn familjemiddag med chipotlekött på Mollas begäran. Ikväll ska jag göra en jätteladdning morotskaka för att kompensera för det faktum att jag var sjuk i fredags när det var min tur på fikalistan, och jag alltså lämnade mina kollegor i en sockerabstinens, samt se nån usel svensk deckare på tv. Typ så. I´m so like svenne banan:-)

5 kommentarer:

 1. Söta drinkar kan jag inte heller med. Och jag skulle nog blivit lite glad att slippa äta en kaka, även om jag längtat som du. Att få vågen att gå åt rätt håll är en så skön känsla att jag gärna avstår.
  Men att du fortfarande är förkyld, det beror helt och klart på att du inte testat Ben & Jerry metoden. Så tror jag.

  SvaraRadera
 2. Bio-date med Dr Evil låter tufft.

  Finns ju en låt med Black Sabbath som heter Lady Evil... kunde vara du :-)

  SvaraRadera
 3. Nä hörrödu! Mycket skulle man nog kunna kalla dig, dock inte svenne banan!! Skicka gärna lite morotskaka häråt tack! Kram

  SvaraRadera
 4. Visst sjutton är det sockret som gör en dålig! Tur det bara gäller drinkar och inte glass och kaker och choklad och sång ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. STACKARS DU, SOM KOMMER ATT SITTA MED EN MASSOR MOROTSKAKA SOM INGEN VILL HA / ELLER ORKAR ÄTA, MEN JAG HAR LÖSNINGEN, ...TADA ...MIN AVDELNINGEN PÅ SJUKAN !!! JAG OFFRA MIG I NAMN AV VETENSKAP, OCH FÖR JAG ALDRIG HAR SMAKAT EN " JÄTTE MOROTSKAKA " FÖR.. SÅ NI ÄR VÄLKOMNA. ( PS HAR JAG SAGT JAG ÄLSKAR DIG ) KRAM MAMO

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!