måndag 3 september 2012

Jag retirerar

Nu är min monsterdietvecka *jupp- vecka, inte veckor. Det blev en och inte två som tänkt. Jag tror mina kolhydratreserver är ganska tömda nu, och så kände jag mer och mer att det här är inte en diet jag kan stå för: att smussla för min tonårsdotter för att jag skulle gå i taket om hon gick på en sån här idiotdiet, samt välja bort träningspass jag tycker är roliga för att jag inte orkar med dem, det är helt enkelt inte ok?!* över och jag ska äta typ vanliga saker igen. Vanliga saker är GI-mat. Detta föranleder mig att plocka fram mitt favoritcitat: Åh vad jag är lycklig idag, åh vad jag är lycklig! //Johanna, 6 år, 1984//  Och vi får väl hoppas att det ger nån form av resultat med.... de 3 kilo jag gått ner gills inte, de är i princip bara vätska och kommer sätta sig så fort jag sneglar på en efterrätt i alla fall. Det är nu det hållbara börjar igen, om det inte återigen gått i stå? Jag återkommer i ärendet:-)

 
Igår satt jag för en gångs skull still i en soffa i två timmar med en ny variant av Baby Feet på fötterna. 60 spänn på Tradera, så då ska jag kanske inte gnälla över att mina fossingar idag känns som skinnet på en knaperstekt kyckling….. Annars på fronten intet nytt. Den här veckan ska det jobbas, tränas, tvättstugas, lagas mat, promeneras, dammsugas och…ja. Typ det. Det vanliga alltså. Och vanligt har sin charm?

 

Thank you for listening, over and out.

2 kommentarer:

  1. Men hallå jag vill inte förbättra, din grammatik ( och jag vet att jag själv inte har en egen grammatik men jag kunde inte låta bli att kommentera dig ), så min kommentar är följande,.. du ska ju värja dag massor med kilos ner, du bor ju på andra våning !!! ( nackdelen är man går dom kilos upp igen på eftermiddag !!!
    High on vasaline, eller var det morfin ????

    SvaraRadera
  2. Varför ska det vara så plågsamt att gå ner i vikt mör det är sååå lätt att bara svälla ut?? Och när man precis kommit igång med träning sp kommet det någon jävla förkylning ich hälsar på, GRrrr!
    Kramar

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!