söndag 30 december 2012

2012- året som bara svischade förbi?

I sedvanlig ordning tänkte jag försöka mig på en nyårskrönika... det här året har gått undan må jag säga. Kanske man får se det här med bloggeriet lite som min syster betraktar det- som ett hjälpmedel för att minnas vad man gjort, en slags dagbok helt enkelt?

Oavsett: fina fina ni.Tack för att ni orkar läsa min låååånga krångliga inlägg dag ut och dag in. Jag önskar er alla ett sällsynt gott nytt år!!


Januari köpte jag en bil, satt sönder en soffa i en hotellobby och svor att ta iland GI-målet lite bättre, samt stod på mässa utklädd till superman.

Februari blev jag instruktör i civil krisberedskap med en hals gjord av taggtråd, och missade därefter en ännu viktigare kurs pga samma halsont som även inneburit att jag fått träffa powerpinglorna Rosen och CLE, började på uppdrag i Mårrans land- ett ställe så gammalt att de fortfarande använder bordstelefoner!- och skaffade världens snyggaste cykel!

Mars ville Dr Evil göra slut med mig, jag insåg att André var ett pucko och försökte dölja för Odd Molla att hon skulle åka till Tenerifa *och höll på att bli nervvrak på kuppen.

April sålde jag skor till Cajsa-Lisa Ejemyr och min älskade, älskade Pimpmobil , fast inte till Cajsa då utan en tjej som heter Madeleine tror jag det var,  firade födelsedag helt ensam och allena och åkte till Berlin med Dr Evil men utan mitt bagage (det dök dock upp senare).

Maj städade min dotter kylskåpet bara för att få rätt, världens sötaste lilla hamster gick hädan, min syster klippte mig aaaaaningens för mycket  och jag skaffade mig en vattenskada i köket. Igen. Vilket fick mig att inse att jag måste sluta jävlas med karma.

Juni var jag på dejt med Dr Evil och Molla tyckte synd om oss,  jag powerwalkade, älskade en väska och såg ut så här på jobbet. 

Juli testade jag Baby Foot och missade därmed skorean samt hade en fantastisk semester.

Augusti blev jag getingstucken mitt i natten, hotade att säga upp mig om jag inte slapp uppdraget i Mårrans land och gick på bloggdejt!

September bakade jag morotskaka till Mamo och fick panik över att tiden nog gick mot sitt slut samt insåg att min lilla dotter verkligen, verkligen inte mår bra. Det var en skitmånad helt enkelt.

Oktober gick tiden ut och Mamo lämnade oss. Det var faktiskt en värre skitmånad än september när jag tänker efter...

November klädde jag ut mig till Kejsaren och skrämde vettet ur Mumlan, upptäckte tjusningen med halloumiburgare och berättade för världen om Kapten Guppy!

December blev jag förolämpad på asiatiska, mådde illa typ jämt men på nåt sätt blev världen lite ljusare trots Mamo-brist och trots att Odd Molla hade ett helvete på jorden. Själv ramlade jag ner i en damm samt parkerade på en åker.

2012 var en enda stor berg- och dalbana egentligen, men i stort sett ett bra år? Men 2013 blir bättre. 2013 blir fantastiskt. Det bestämmer vi!

6 kommentarer:

 1. Det händer mycket mer än vi tror på ett år! Men vad som än händer tror jag alltid att kommande år blir ännu bättre! Så även 2013. Gott Nytt År!
  Och kram.

  SvaraRadera
 2. Ja jösses vad det här året har bara sagt schvoss eller hur fan det nu stavas... ;)

  Nu ser vi till att fylla 2013 med jävligt roliga saker!:)
  Gott nytt år fina du :)

  SvaraRadera
 3. Ja det har verkligen gått konstigt fort det häringa 2012. Har ju varit ett omtumlande år även för mig och nu när jag ser tillbaka önskar jag bara att jag slagit i backen tidigare. Jag är en helt annan i dag :)
  Tusen kramar och visst kommer 2013 att bli ännu bättre.

  SvaraRadera
 4. Altid godt med et Tilbageblik... Utroligt så meget vi skal håndtere :-))
  Rigtig godt nytår
  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Snacka om berg-ochdalbana med loop:)
  Gott nytt år på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Har bara en sak att säga 'Love you Queen'.

  Sånär som på väldigt många detaljer så känns din beskrivning över 2012 som en kopia av en beskrivning över 2012 som jag kunde ha skrivit. Nu skrev jag aldrig den - fast instämmer i alla uppsänddowns.
  Fast mest har det nog varit downs här.

  Håller tummarna för 2013, för skam den som ger sig :)

  Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!