fredag 7 december 2012

Slottsvandring och kallskuret

Herreguuuuud vad jag mår illa. Just saying. Inte så att jag tjatar eller nåt, sån är jag inte. Jag bara nämner det så ni vet liksom.
 
Vi ska på  jobbets julbord ikväll! Jag är inte jättemycket för julmat, men jag älskar alla konstiga kallskurna grejer och laxar och sillar och dödrökta hjortar och Farao vet allt, men dels är det ju inte så mycket av det jag får äta- herregudomjaggerKaptenGuppylisterialiksom?!- och dels mår jag illa. Så nej. Ikväll blir inte fantastiskt egentligen, om det inte vore för den lilla detaljen att våra fester nästan alltid är nåt litet mer än bara äta, och i år är det nattvandring på ett slott som ingår! Jag har varit som ett barn på julafton i en vecka inför det här! Fatta att få gå runt i ett nedsläckt slott på kvällen och höra en utklädd guide berätta! Jag är i extas! *Det är inte Dr Evil dock som helt plötsligt insåg att hans Ben Sherman, som numera är hans enda par finskor kvar han äger, inte funkar det minsta i -7 i smala kullerstensgränder och i slippriga fängelsehålor..... han muttrar nånting om "skoterkängor och egyptisk bomull matchar ju så JÄVVLA bra?!" Gnäll säger jag!*
 
Idag blir en kort dag, men intensiv. Det börjar bli dags att knyta ihop säcken, juletid är sällan lugna tider för konsulter har jag märkt Hittade ett gammalt dokument från förra året som jag checkat in 15:41 32 december- och eftersom det var min sista dag gjorde jag allt annat efter att jag jobbat klart, tidrapporterade, städade skrivbord, rensade datorn.... allt sånt. Med andra ord lär jag ju inte lämnat bygget före sex? Julefrid liksom:-)
 
Uppdatering: idag var jag visst på jobbet redan kvart över sju!! Att åka med Dr Evil är väldigt bra för mina flextimmar.... dock vet jag inte hur det ska funka nästa vecka när Molla är hemma igen och jag måste få iväg henne innan jag kan åka. Jag tror jag kommer behöva de här extra timmarna då för att ta igen:-)

2 kommentarer:

 1. Stopp, stopp, stopp - vad är det som händer???
  Kan man möjligen få en liten resumé?
  ALltså, erkänner att jag uppenbarligen är e av de mest tröglästa läsare som du har. Hur kan jag missat. Liksom?

  Å det enda, något tjatiga som jag kommer på mig att säga är 'ETT STORT JÄDRARNS GRATTIS'.
  kRAM
  Eller något ditåt
  /Carina

  SvaraRadera
 2. Hur var slottsvandringen då? Och hur var sista dagen?

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!