torsdag 6 december 2012

Vi bestämmer oss för att saker är bra tycker jag!

Inträdet av vecka 15 och Kapten Guppys 99:e dag (i morrn är det 100:e dagen som acceptfet enligt min app!) firas med att illamåendet kommit tillbaka.... Men eftersom jag på jobbet har fri tillgång till clementiner, älskar snö samt har en skojig dag framför mig ser jag det inte som en anledning att låta mig nedslås:-) *Eller om man tänker på det så här: vi ska få en bäbis! Allt illamående i världen är värt det, det är banne mig en förmån man inte självklart kan räkna med att få uppleva det här tillståndet! Dessutom är det här sammantaget min lindrigaste graviditet hittills.* Tilläggas bör att jag inte tagit mig till jobbet än, få se hur mycket jag gillar snö efter den färden!
 
Gårdagen var väldigt lugn och skön, jag tog mig inte ut till uppdraget utan pulsade istället ner till kontoret, släckte lite bränder *nej jag är inte brandman.... i min bransch slänger vi oss med klyschor hela tiden- det får oss att känna oss som att vi jobbar på riktigt. Vi brukar även säga tar den bollen, vara med i matchen samt det viktigaste är att hjälpa våra kunder tjäna pengar minst 10 gånger per dag!* drog på julbord med kunder fast alla mina kunder var sjuka eller inte kunde ta sig nånstans, och tillbringade sen eftermiddagen på bibilioteket med att läsa in min på nya grejer. Kunde definitivit varit värre! Väl hemma slängde jag upp några mer julgrejer, vi kommer ju vara sparsmakade på den fronten i år men jag kommer ändå på lite måste-ha-grejer vartefter. Sen följde jag väderrapporten och skakade på huvudet åt att folk är idioter som ger sig ut och kör i det här vädret och ignorerade det faktum att det var precis vad Dr Evil skulle göra runt åtta när han jobbat klart- som om 10 mil på kurviga skogsvägar skulle vara nånting att oroa sig för liksom- men gladde mig åt det faktum att vi trots alla olyckskorpar köpte fyrhjulsdrift i våras trots att vi bor mitt i stan. Och gav mig på godispåsen igen.
 
I stora drag: gårdagen var bra. Idag blir också bra. För alla! För det bestämmer vi!
 
 
*Uppdatering: jag är nu på jobbet utan större vedermödor. Kan dock bero på att Dr Evil fick förskjuta sin arbetsdag med en och en halv timme för att köra mig- jag cyklar INTE i det här vädret och jag går inte 8 km eftersom minst halva vägen inte är plogad (den andra halva är konstigt nog alltid snöröjd?)- och han fick skrapa alla rutor och gräva fram bilen medan jag påpassligt nog letade efter mina vantar. Det stod även en buss tvärs över en korsning så vi fick vända och köra runt en omväg, och jag fick rapportera in två händelser på Waze (världens bästa trafikapp!! Skaffa den omedelbart!) Men i övrigt gick det som en dans och jag var på plats runt halv åtta.

1 kommentar:

  1. Hej fina Guppie!
    Vilken gullig make du har som offrar sig!
    Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!