söndag 2 december 2012

Så dum så klockorna stannar.....

Ibland är jag så dum i huvudet att jag slår mig själv med häpnad.... I en veckas tid har jag jagat vanliga simpla polkagriskarameller för att dekorera adventsljusstaken med *I am not really a mossgirl kan man säga....* men de är slut ta mig skråen överallt!! För att ha NÅNTING i botten på den där brickan köpte jag istället Nonstop- eller rättare sagt, eftersom min äldsta dotter är en sån sockerråtta så det inte finns maken till det så köpte jag jordnöts-MnM! Äter hon en sån dör hon nämligen, alltså känner jag mig hyfsat säker på att hon låter bli dem.

Jomen eller hur. Det räckte med att öppna påsen för att inse att innehållet inte går att ha i samma hus som en jordnötsallergiker?! Det kunde jag ju kanske ha räknat ut med...ja. Ni vet. Den där kroppsdelen som inte är särskilt bra på matte. Jag fick till och med försluta den innan jag slängde den. Smart mamma!

I övrigt har Kapten Guppy idag satt i sig både en tomtelatte (halva), en pepparkaksmuffin (halva) och en saffranssemla (hela) Nästa vecka blir alltså lite mer återhållsam i kosthållning. Tack och lov är det sällan jag sätter i mig fikabröd för tillfället- jag är sugen på det tämligen ofta, men det är rätt sällan jag vill äta det när det står framför mig? Så jag känner mig ganska lugn. Jag äter det jag vill äta och låter bli att äta det jag inte känner för. Det har funkat hittills. Med båda de andra hade jag redan nu stabbat på mig dryga fem kilo, medan jag nu ligger på två och ett halvt upp, och har så gjort ett bra tag. Det får funka helt enkelt. Och nu är jag mindre trött, förutom cykel till jobbet blir det vanliga promenader igen, vilket borde hjälpa till lite med.

I morrn blir det sjukhus med Mumlan- inget med Moll den här veckan, man får vara glad för det lilla:-), på tisdag pubbesök med Dr Evil för att få lite ensamtid, det har varit en dryg helg (pub för att då får min käre sambo se Champions League..... hemma är liksom inte tv tillgänglig för honom nån gång...) med en hel jävvla fritidsgård stationerad i vår lilla pyttelägenhet, onsdag Mrs Metal, torsdag Ikea *snälla skjut mig, vi ska köpa säng till Moll i julrusningen!* fredag julfest med jobbet och lördag tänker jag inte röra en fena. Typ den ordningen. Och så ska jag leta polkagrisar varthelst jag sticker fram näsan också!

4 kommentarer:

 1. Ta en sväng till Ljungsbro och Clietta, jag är helt övertygad om att det iaf finns där. Fast det kanske blir "långt" att cykla ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har nötter istf mossa. Inte så färgglatt som godis, men ingen risk att jag äter upp dem i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Smart tänkt med nötterna..;) Måste vara gravidhjärnan som slagit till. Jag har ev tänkt Ikea imorgon men bävar för det (är det verkligen nödvändigt att åka dit liksom?)
  Vita flörtkulor??? Kunde ju se ut som snö och ingen kommer att vilja käka upp pyntet!
  Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!