måndag 28 januari 2013

Fat bastard

Usch stackars små telningar.... jag är verkligen HEMSK på morgonen! Och speciellt efter den här natten, det känns verkligen som att inte får i mig nån luft alls, jag är täppt ända upp till huvudet- gravtäppa och sen vanligt snor på det- och sen halsen igenkorkad så jag kan liksom inte andas där heller?

Häromdagen blev middagen sen, så jag slängde i mig tills jag blev för mätt och sen hade jag ju PLANERAT efterrätt, då måste jag ju äta den med eftersom den finns, så jag halvlåg på stolen med min jättemage och för kort glipande tröja och åt med efterrätten placerad på magen inom bekvämt hävavstånd och tuggade med öppen mun samtidigt som jag flåsade för jag inte kunde andas. Vad Dr Evil och Mumlan gjorde? Ja inte åt de efterrätt i alla fall, de tyckte inte jag gjorde särskilt bra reklam för den.... Citat: "Nej jag tänker inte kalla dig Fat Bastard, du har ju inget skägg? Fast när jag tänker efter har ni faktiskt nästan samma hårfärg"Idag ligger jag i sängen varvat med att sitta på stolen och skiter fullkomligt i att jobbmobben laddat ur och att min mail inte fungerar externt (av nån outgrundlig anledning IT-avdelningen felsöker), jag tänkte tänker inte lyfta ett finger på hela dagen. Det blev ett blixtmöte för Molla, så det måste jag masa mig iväg på. Dock funderar jag på att protest-inte-borsta tänderna. För att jag kan. Mohaahahaha.

Edit: varför funderar jag ens över mail och telefon när jag är sjukskriven? Det är ju inte som att jag får betalt för idag på nåt sätt, det är ju till och med en karensdag? Det stör mig att jag sitter och myser över min egen rebelliskhet när jag egentligen inte gör nåt fel.... Men visst är vi fler som är så här? Jag tycker de flesta på nåt sätt ändå gör sig tillgängliga när de är hemma och sjuka! Dock är jag PETNOGA med för egen del att bara skicka mail till folk om jag vet att de är hemma för egen del eller med sjuka barn, jag ringer aldrig. Ett mail kan man ändå välja om man vill svara på. 

Hur gör ni? Jobbar ni fast ni är sjuka?

4 kommentarer:

 1. Fr o m att jag började på mitt nya jobb i maj i år så jobbar jag INTE när jag är sjuk. Punkt. Det ska ingen göra. Punkt igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tänkt. Jag ska ge mig det som tidigt nyårslöfte: när jag kommer tillbaka efter mammaledigheten tänker jag aldrig nånsin never-ever jobba när jag eller barn är sjuka!

   Radera
 2. Försöker verkligen inte att jobba när jag är sjuk. Har blivit mycket bättre på det.

  SvaraRadera
 3. Som lärare är det svårt att inte jobba när man är sjuk då en vikarie behöver få en detaljplanering över dagen.

  Och du. Jag är övertygad om att du är jättefin!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!