måndag 26 april 2010

Bortkastat

Snacka om bortkastade pengar! Köpte specialfoder till en av katterna, det är för att han inte ska spy upp hårbollar hela tiden. Men dessvärre spyr han upp maten direkt istället för att den är så äcklig. Det var ju välinvesterade hundralappar??

Sol idag. Ska möta upp Blond Beauty (hoppas jag? Tror det var idag? Har tappat kontrollen över min almanacka totalt?) och i eftermiddag åka inlines med Molla. Hon har ÄNTLIGEN gått med på att åtminstone kolla på skolan vi bor vid och överväga tanken att byta från socitetsförvaringen hon går i nu. Hennes beslut kan kanske en liten aning ha med att göra att hon ska få en hamster om hon byter, och den elake mamman och styvfadern planterade en hamsterbur i hennes rum "bara för att se om den får plats".

Ja jag vet att det är fel att muta barn, speciellt i ett sånt här stort beslut. Men hon kan inte gå kvar där hon är, det är helt fel för henne (för de flesta barn??) och vi har försökt prata med henne i ett år, vi vill absolut inte tvinga henne. I krig, kärlek och barnuppfostran är allt tillåtet!
Jodå. Den här killen kan nog matcha resten av hushållet rätt bra!

1 kommentar:

  1. Köpte anpassad dietmat till hunden, funkar så länge jag har lite leverpastej i - känns dock som om lite av poängen försvinner om man har leverpastej i dietmaten...

    Vet inte vilken size du har, men här är en Lotta Lotta att följa :)
    http://www.tradera.com/-NY-ODD-MOLLY-177-lotta-lotta-coat-st-4---auktion_163304_111739815

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!