fredag 17 september 2010

Årets julklappstips

Varenda år får jag frågan vad jag vill ha i julklapp eller födelsedagspresent, och eftersom jag vid det här laget lärt mig att säger jag ingenting får jag de mest konstiga saker jag ABSOLUT inte vill ha, brukar jag i panik få komma på nånting varvid kommentaren alltid blir "amen du vill ju ha så DYRA saker jämt!" Därför har jag just tagit ett beslut. Om det är så välgrundat vet jag inte, men jag tycker det verkar ganska vettigt i alla fall (Jag kommer ju ändå aldrig få nåt Björg-smycke...)
 
Kära familj/släkt/vänner/anonyma donatorer som känner att ni vill göra mig glad: Jag har äntligen blivit så vuxen att jag inser fördelarna med ett enhetligt, snyggt porsling. Hädanefter tänkte jag samla på Muminmuggar! Det är alltså min önskelista sisådär 12 år framöver!
 
Och självklart vill jag puffa för att alla andra ska ge bort Muminmuggar i julklapp till alla sina nära och kära- ty det är banne mig det finaste husgeråd jag vet!

5 kommentarer:

 1. Ja, snyggare och roligare porslin än muminmuggar får man nog leta länge efter :)

  SvaraRadera
 2. Det är ascoolt med muminmuggar jag har själv hitills samlat ihop 12 st med tillhörande frukostskålar. Bla stinkymuggen som du har på bild finns med i samlingen=))
  Ha en trevlig fredag

  SvaraRadera
 3. Cool mugg! Jag köper numera mina egna julklappar (året runt;) Minskar liksom risken för besvikelse...Kram

  SvaraRadera
 4. Snygga, ska banne mig skriva det på min lista oxå. Annars är doftljus standard från döttrarna.

  SvaraRadera
 5. Hej! Och tack för visit i min blogg! Jag har oxå samlat muminmuggar i många år, och har ganska många i skåpet, samt tallrikar och muminskål. Jag vågar inte använda alla dom dagligen, mest sällsynta muggar står i skåpet, och används bara på julen, eller nån special situation.

  Det finns en mugg jag har letat efter länge, men priserna i den har gått så upp, att jag har inte varit villig att investera i den, nämligen Muminmugg Millennium. Man betalar 200-300 € för den, och det tycker jag, att är för hög pris.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!