tisdag 28 september 2010

Tänk så bra det kunde bli?

Jag vill så gärna ha nya fina inredningsprylar och boa lite hemma, men jag har varken ork eller inspiration? Tror vi skulle behöva få en ny tv-möbel hemma som är sluten så man kan stoppa in en massa saker... Sen få bort det läskigt fula klädskåpet i furu som aps-e-lut inte passar i ett vardagsrum, helst också det lika läskiga vitrinskåpet som inte passar nånstans överhuvudtaget men si det går Dr Evil inte med på - för att ha så lite koll och så dålig smak (på inredning- inte fru. reds. anm.) så har han otroligt mycket åsikter om hur det ska se ut hemma hos oss och vad det får kosta? Bara för att han är med och betalar liksom? Kan han inte bara tagga ner lite och låta mig hållas så skulle det bli såååå mycket bättre!
Funderar på att muta honom med att om vi plockar bort 4 fula junkmöbler och köper en dyrt snyggtv-möbel, så kan vi plocka in det urgamla-antika-tidernas begynnelse-skrivbordet hans morfar byggt (och som är snyggt? Lite otympligt bara) i vardagsrummet samt köpa en läderfåtölj till honom så han kan sitta med sin dator där och se viktig och busy ut *så att barnen blir lite rädda och låter honom vara ifred typ 30 sekunder åt gången*? Det borde han väl falla för?
Jag kan i värsta fall peta in ett samlag som extra grädde på moset :o)

4 kommentarer:

 1. Hahahahahahahah! Älskar slut-twisten på detta inlägg;) KRAAAAM!

  SvaraRadera
 2. Exaktemente, det ena behöver inte utesluta det andra och det andra får gärna vara en bonus på det första men för det första så kan man alltid köra med mutor och sedan hoppas på det andra.

  SvaraRadera
 3. Bonus för vem? Klart han ska se upptagen och lite farlig ut. Jag jobbar stenhårt på att göra likadant här på jobbet. Oklart dock om jag får ligga och med vem i så fall.

  SvaraRadera
 4. Singelmamman- det är det som är det fina i kråksången! HAN tror att det är en bonus för HONOM, men det är ju jag som vinner oavsett! Ungefär som att man skulle få 100 spänn för att äta en påse godis liksom?

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!