onsdag 29 september 2010

Sju bistra sanningar

 
 
Jag har fått en award av Ting- hur coolt är inte det!! Tack Ting, nästa kladdiga efterrätt jag äter ska jag tillägna dig!  Nu ska jag bara komma på sju sanningar, inte alltför graverande, om mig själv....

Med denna award följer dessa instruktioner:
Klistra in award-bilden i ett inlägg, skriv sju intressanta saker om dig själv och skicka vidare priset till sju bloggar.

1) Så fort nån säger att ett djur inte har nånstans att bo och kommer att avlivas om ingen tar hand om det adopterar jag det. Funkar tyvärr varenda gång, så snälla snälla ni utsätt mig inte ens för herrelösa katter, vilsna gerbiler eller förvuxna minigrisar- det slutar med att de bor hemma hos mig och tar jag hem ett enda djur till tror jag Dr Evil gör slut och flyttar!
2) Jag är inte så förtjust i choklad? Oftast när jag refererar till att jag behöver choklad är det för att jag fallit för trycket i samhället som säger att ALLA kvinnor älskar choklad och inte kan leva utan det. Jag tycker egentligen bättre om lakrits och sega sockriga grejer?
3) Jag har blivit efterlyst när jag var på semester.
4) Har inte en susning om hur många gånger jag sett Smala Sussie. Men det är många i alla fall!
5) Jag köper helst begagnade möbler eller kläder vilket alla tror jag gör för att jag är snål. Jag ÄR snål, snålare än de flesta jag känner, men tycker vi lever i ett konsumtionssamhälle och det här är mitt lilla strå till stacken. Dock har jag hyfsat svårt för begagnade skor?
6) Stick i stäv emot punkten ovan så är jag oerhört generös när jag väl har pengar. Då delar jag ut presenter till höger och vänster och rundar oftast av lån uppåt när jag betalar tillbaka!
7) Hade två Billy-bokhyllor (höga modellen) med skor i min förra lägenhet. Alla var naturligtvis inte mina såklart- nedersta hyllan på den ena stod barnens gummistövlar på...
 
Jag skickar pratpinnen vidare till:
 
Jag skulle egentligen vilja skicka den här till varenda blogg jag läser samt dessutom ett gäng människor som kommenterar men som inte har egna bloggar? Huvudsakligen för jag är så erbarmeligt nyfiken av mig, men en del har redan haft den och så är min ständiga rekommendation till alla som kikar in här nu och då att kolla mina bokmärken eftersom jag bara läser kloka och bra bloggar=) Såååååå, min utmaning till er ALLA blir följande:
 
Skriv en skojig sanning om er själva i kommentarsfältet. Gärna nåt pinsamt smaskigt som får mig att skratta högt!

5 kommentarer:

 1. MEN TACK HJÄRTAT!!!! Naaw vad glad jag blir!! Fixar imorgon!! KRAM <3

  SvaraRadera
 2. Tack! Ska klura lite på detta:)
  Vill du ha en pinsam sanning? Usch då, har mycket som inte är så rumsrent.....
  Ah vad fan, Here it goes!
  I mina ganska vilda tonår så skulle en kompis och jag på krogen. Fulla som kastruller var vi. Du vet hur man kan få akut risig kista på fyllan? Det drabbade moi, så jag fick göra nummer 2 i trädgården till vårat församlingshem vid kyrkan.....
  Sen gick vi glatt på krogen. Jag fattar inte ens att jag erkänner detta och du får ta bort det om du tycker att det är too much;)
  Kram från snuskmaja!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också sega, sura, sockriga saker bättre än choklad.
  Typ winegum och hallon/lakritsskallar.
  Och salta sillar.

  SvaraRadera
 4. Linda: TA BORT?? Är du tokig- vore jag bara lite mer händig skulle jag brodera det på en bonad!!

  Ting: Tackar för awarden!! Och hallon/lakritsskallar is da shit... Det finns ju små med- supergoda!

  SvaraRadera
 5. Ha, utmaningen är antagen =)
  Senaste pinsamheten var igår när jag skrytsamt berättade för alla komiker att jag minsann kände Jannes son sedan han var liten och passade på att berätta om hans bravader, allt under glada skratt.
  Sonen dök senare upp, jag log och började bubbla på om gamla tider, en stund senare tittar han förundrat på mig å säger 'jag minns inte att vi har träffats', ridå...

  Fortsättning följer imorgon, om jag hinner

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!