fredag 10 september 2010

The Polarbear comes in peace....

Tog mig i kragen och körde en omgång (mest inställningar) Wii Fit Plus och jag måste säga att den shapat upp sig avsevärt sen första utgåvan! Nu kan man verkligen sätta ihop egna program och slippa åtminstone 40% av all jäffla väntetid som var förut och som TOTALT fick mig att ledsna ihop på det som träningsredskap.

*OK. Jag gjorde bara inställningar samt testade att sätta ihop ett yogaprogram samt testade en ny rolig grej där man får flyga runt genom att flaxa med armarna. Men det GILLS!*

Sen dog jag en smula och ville bara begrava mig i ett badkar eller en säng. Dock kom jag på att jag ju faktiskt visst är kär i min sambo (vilket inte enbart beror på följande) då han lagade mat, städade, sorterade tvätten samt köpte glass till mig igår- rätt märke, rätt sort- och att jag följdaktligen har en halv liter Cookie Dough i frysen! Fast nu är ju snart Molla hemma så det kan vara dumt att ta fram den precis nu.... Men i alla fall: bara tanken piggar upp!

Är irriterad på att jag är så fantasilös att jag oftast har samma grejer som på FB som på Twitter (när jag hade en mobil så jag kunde använda Twitter vill säga- men snart så!) som på bloggen? Det blir ju lite trist för folk som läser båda... Å andra sidan vill jag inte att alla jag har på FB, som ju kan vara både kreti och pleti och som jag använder ganska opersonligt, ska läsa bloggen? Tror jag får kompromissa lite fortsättningsvis: samma grejer på FB och Twitter, men inte på bloggen. Det kanske blir iaf lite mer kreativt?

3 kommentarer:

 1. Heja TFQofE!
  Att flaxa med armarna är inte att förakta och bör definitivt klacifiseras som en klar fyra på en femgradig skala.

  SvaraRadera
 2. Har aldrig provat Wii-fit. Kn ju bero på att det inte existerar ett enda tv-spel under vårat tak;) Kanske dags att investera så det blir nåt tränat här också! Kram

  SvaraRadera
 3. Själv har jag samma på bloggen och twitter. Men... twitter glömmer jag bort hela tiden. Tror att det skulle vara lättare om twittret hördes, typ kwitter.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!