måndag 20 september 2010

Comheeeeem, kan vi börja ooooom igeeeen.....

...vi glömmer aaaaaalllt, om ni fixar mitt bredband igeeen......
 
*Man kan konstatera att man tog fel skor på sig om man har ont i fötterna redan innan man traskat ut från sin egen gårdsplan.... * Halvjoggandes på väg till jobbet tänkte jag passa på att be som ursäkt över min frånvaro i alla edra bloggar på sistone; vi har bytt bredband hemma och det FUNKAR INTE!! Jag kommer inte ut/in nånstans och är utlämnad till mobilen. I den går det att läsa men inte kommentera, och framför allt går det inte att beställa kläder på Stadium.se med 30 procents rabatt! Det blir med andra ord en onödigt dyr träningshöst till Molla med tanke på att rabatten löper ut idag och jag måste alltså köpa alla träningsgrejer plus en jacka nån annanstans. Där har man för att man väntar till sista minuten!
 
Och nej- jag tänker inte säga nåt direkt om valet, alla har sin åsikt och jag likaså. Men naturligtvis är jag lika deprimerad som alla andra över att SD tågade in i maktens salar på allvar *om man nu inte är deprimerad över att SD valdes in i riksdagen: vänligen sluta läs precis här och kom aldrig mer tillbaka, jag vill inte ha en massa mininassar kladdandes i min blogg! Mer demokratisk än så är jag inte.... * Men kan vi alla enas om åtminstone en sak: rackarns vad snygg hon är Filippa Reinfeldt!

7 kommentarer:

 1. Njäe, det kan jag inte enas om, inte alls min typ, hon Filippa. Men hennes gubbe är rätt ok, för att företräda det där blå partiet.

  SvaraRadera
 2. Morrn morrn på dig!
  Japp, Fru Filippa är mycket vacker och fantastiskt representativ som stadsministerhustru (verkar dessutom skärpt).

  Kan-inte-lev-utan-bredband
  /Carina

  SvaraRadera
 3. Usch vad frustrerande med bredbandet! Be inte om ursäkt för saker du inte rår över:) Kram!

  SvaraRadera
 4. För några år sedan skulle jag aldrig kunna tänka mig att rösta på ett sådant parti som SD men efter att ha bott i ett invandrartätt område där mina döttrar blivit kallade för svennehora och mycket annat så blev det ett lätt val i år. Det enda partiet som vågar ta upp invandrarfrågan, men kan tänka mig att de enda invandrare ni träffar är de på pizzerian.

  SvaraRadera
 5. Mina barn har i många år gått på ett dagis där ca 60 procent av barnen hade invandrarbakgrund, och jag antar att området vi bodde i speglade detta också. Det enda negativa vi upplevde i det området var att den lokala mataffären blev rånad en gång- av en svensk alkis...

  Just nu bor vi ett område med företrädesvis studenter och bostadsrätter och nån kilometer bort ett villaområde, och har väl sisådär 4-5 barn av 20 i klassen som har annan bakgrund än renodlat svensk. Men jodå- jag träffar invandrare som inte jobbar i pizzerior. Exempelvis har jag jobbat tillsammans med flera stycken- vet du, ALLA invandrare jobbar inte på pizzerior, tänka sig?

  Jag diskuterar gärna den här frågan ytterligare, men då får du allt ta och presentera dig först. Om inte, kan du ta och krypa tillbaka under stenen du kom ifrån!

  SvaraRadera
 6. Så har även du fått visdomsord från en av arten anonymus fegus jävel...
  Det är en ny form av amöba, lika svårutrotad som en kackerlacka. May they burn in hell fegsvinen! Kram!

  SvaraRadera
 7. Bra rutet! Å visst är hon snygg, Fru Reinfeldt! Satt bredvid henne och hennes make på planet från London en gång och jag tycker nog att de är ett stiligt par faktiskt. Sen upplevde jag dom som väldigt sympatiska och omtänksamma mot varandra också, men det är ju en annan historia. :-) Må gott!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!