söndag 5 september 2010

Detoxad och ren och alldeles slut- och jag som tänkt ligga ikväll?!

När jag var och provtränade på - inte ett gym men en wellnessanläggning-fick jag med mig en provpåse detoxbad hem.

Jag är skeptisk till såna grejer. Jag är VÄÄÄÄLDIGT skeptisk. Dock var kvinnan som gav mig den otroligt förtroendeingivande samt superrar, så enbart för hennes skull gav jag det en chans.....

Låt mig börja med att beklaga att jag inte har nån fungerande kamera, ty badvattnet förvandlades omedelbart till leprechaun-snor-grönt slemmig algfromage. *Den saken är snart åtgärdad, Dr Evil och jag ska leka Trailer Trash och köpa varsin likadan telefon- i olika färger dock! Så snart så kommer ni få åtnjuta min underbara vardagsbetraktelser i illustrerad form igen... Alltså kameraproblemet är åtgärdat. Inte mitt badvatten* Och det luktade död leprechaun. Och det var varmt och kliigt och som sagt alldeles slemmigt. Men herrejäfflars så fruktansvärt skönt det var!!!!

Så nu är jag ren, välskrubbad, välluktande (efter att noggrannt tvagat mig med citrontvål efteråt) samt HELT slut! Vaffan? Och jag som tänkt ligga ikväll?

3 kommentarer:

  1. hhahahahaha gubben får la jobba... ;)

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahahahaha! Sånt där får man klara av innan tvagning;) Kram din galning!

    SvaraRadera
  3. Instämmer, först byta kroppsvätskor med varandra och därefer avnjuta tvagning samt insmorning av väldoftande produkter - i värsta fall får man använda sig av god fantasi, gummihandskar och snackmetoden (de säger att snacka går ju men snacka så det går är svårare, men det funkar...)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!