söndag 26 september 2010

Handboll och kladdig kaka

Helger är lika med handboll... Jag har faktiskt, efter att hela mitt liv varit en inbiten sportåskådarhatare, blivit ganska biten på både hockey (om den är på elitnivå) samt handboll (om mina barn spelar) Eller ja.... "om mina barn spelar" är ju en definitionsfråga. Idag var vi på Mumlans match, och det är huvudsakligen hennes lag som spelar, henne brukar man mestadels återfinna på utvisningsbänken=) Men iaf? Det artar sig, numera hinner hon ibland spela tills tränaren ropar in henne, inte enbart tills domaren blåser och gult kort var också länge sen vi såg?

Jag är hysteriskt hungrig och hysteriskt rastlös... Paj står just i ugnen, och jag hade hoppats på en PW innan Molla skulle hämtas upp, men det ser tight ut. Möjligen efteråt, om jag kan övertala henne att leka med sin stackars försummade hamster nån timme=)


Jag sa ju för ett tag sen att jag var hysteriskt sugen på pepparkakskladdkaka? Och nu så.... Byt ut äggen mot matlagningsyoghurt, smält ner mörk choklad- 50 g kanske?- i smöret och häll i nästan en påse pepparkakskryddor. Serveras med grädde om man vill, men definitivt med kaffe!


Det blir vår myssöndag. Molla är på g hemåt, min flock är samlad igen och det är bara att ladda för en ny vecka.

5 kommentarer:

 1. Tur att jag är mätt, annars hade jag nog gått ut i köket och lagat till en kladdkaka. Men jag har ju ätit tårta så... en chokladbit kanske får räcka.

  SvaraRadera
 2. Här är det hockey och handboll för hela slanten också! Har kusin i elitserien i handboll och dottern är D-flicka och ska precis börja med seriespel. Lägg till en Färjestads-fanatiker till man så har du hockeyn också. Jag gillar alla sporter där det blir mycket mål! Den där kladdkakan låter livsfarlig;) Kram

  SvaraRadera
 3. Har stått i handbollshall hela dagen och krängt kladdkaksmuffins och sett sktifint lir av våra f-99or.
  Jag älskar verkligen detta livet!

  SvaraRadera
 4. Gud så smarrigt! Jag ÄLSKAR designen och alla bilder på din blogg. Verkligen supersnygg!

  SvaraRadera
 5. All idrott utom cykel, hur kan någon gilla att kolla på cykel???
  Iofs har jag svårt att kalla biljard för idrott, så den kan vi stryk OXÅ.

  Å visst är gratis gott, gratis smakar alltid något bättre än betald föda

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!