tisdag 28 september 2010

Okända påhopp

Såhär i anonyma-kommentarer-tider (som vi alla verkar ha drabbats av på sistone?) tänkte jag passa på och berätta en söt anekdot om POSITIVA anonyma kommentarer.... Den senaste veckan har jag två gånger, blivit "påhoppad" av för mig helt okända kvinnor som gett mig komplimanger!! Ena gången för min frisyr och andra gången för att jag luktade gott (!) *det senare hade jag blivit väldigt mycket gladare för om jag inte blivit så generad över det faktum att platsen för detta skådespel var på allergimottagningen tillsammans med Mumlan- där parfym är förbjudet..... Jag hade ingen på mig! Men däremot en kofta som det nog kan varit parfym på. Jag skämdes som en hund!* Men bara sådär? Inte för att vi redan samtalade eller för att situationen på nåt sätt påbjöd det, utan bara rakt upp och ner.
 
Men visst är det kul? Och fattasåjäfflagladmanblir? Varför gör man inte sånt oftare? Det kostar ju så lite och gör så mycket!

1 kommentar:

  1. Ja jag försöker säga till den jag ser som har snygg frisyr/jacka/skor what ever att jag tycker att det är snyggt. Men jag ska bli ännu bättre på det.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!