onsdag 22 september 2010

Det BÖRJAR likna nåt i alla fall?

Nu har jag en mobil, och jag har en outfit jag är nöjd med- då har jag ingen spegel? Ni får nöja er med ett litet smakprov.

* Och nej- jag kan inte be nån snäll kollega att hålla i kameran åt mig... Jag jobbar ihop med ett gäng nördiga ingenjörer. Jättegulliga och superroliga, men inte så outfitintresserade. Enda kläder som diskuteras här är EBR-klassade kalsonger; dvs nånting om hur många sekunder det tar för flamskyddade kalsonger att fatta eld... Som sagt, nördiga men oerhört rara och gulliga och skitroliga!*

Men dessa strumpor ska det inhandlade fler av, så sant som det är sagt!

11 kommentarer:

 1. En rolig bild, så får man gissa resten liksom. Skulle heller aldrig kunna be mina kollegor ta en outfitbild, de hade tvärdött... eller så skulle man be dem göra det bara för det...hehe... ;o)
  Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Tjocka strumpor. Snygga också.

  SvaraRadera
 3. Det är inte strumporna som är tjocka, det är mina ben...=) Måste dock uppdatera mitt tidigare uttalande: de är inte så sköna faktiskt? Tror jag ska ta och göra så att jag (både på dessa och de andra färgerna jag ska köpa) klipper av själva "strump"delen och använder dem som benvärmare, och så ska jag ha vanliga gosiga bomullsstrumpor i skorna istället!

  SvaraRadera
 4. Smart med strumpavklippet. Så brukar jag med göra.

  Men du, vad är det för fin klänning/tunika som tittar fram??

  SvaraRadera
 5. Det är faktiskt, tro det eller ej, Gina tricot! Jag var där med ett gäng döttrar- typ två- för att handla fjortiskläder, och så hängde den där och ropade att den ville följa med mig hem! Vad skulle jag göra liksom- jag var maktlös.

  SvaraRadera
 6. sv: vad tråkigt att kakorna brändes :( har du varmluftsugn? det brukar lätt brännas då tänkte jag.

  är det odd molly du har på bilden? :) älskar deras kläder!

  du får ha en fortsatt bra kväll och vecka! kram

  SvaraRadera
 7. Det lilla som syns på bilden är jättefint!

  SvaraRadera
 8. Jäklar vilka snygga strumpor! GT nästa:) Kram!

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Tacktacktack, ni gör mig helt rörd!

  Molly: Nej, vare sig varmluftsugn (som ju precis som du säger ofta bränner) eller Odd Molly. Att jag brände var helt enkelt för att jag var glömsk=(

  SvaraRadera
 11. Inte skakad bara rörd :)

  Å tar din kommentar som en komplimang, dåliga vitsar är en av mina absoluta specialiteter, lika lycklig varje gång jag får ett lite snett leende!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!