fredag 29 oktober 2010

Där fick jag!

Jag skulle gjort som Lindesbergskan sa och skippat Västerås:-) Jag missade tåget! En kombination av att jag var för uppe i vad jag höll på med och en tidsoptimistisk kollega som skulle skjutsa mig till stationen ställde till det. Tack och lov har jag den bästa assistenten i hela världen, men inte ens hon kan ju trolla med knäna fredag eftermiddag? Tre byten (med platsbiljett bara första sträckan) och en och en halv timme senare hem. När jag istället kunde fått kaffe och frisörtips:-) Jaja, vad är en bal på slottet... Dessutom HAR jag faktiskt ätit lunch, visserligen framför datorn men ändå?

Dr Evil skulle köpa hem lite vin. Hoppas bara hans definition av "fredagsmys" innebär "jaja, hon är ju söt när hon sover"! Eller åtminstone att han och resten av la Familia är glada över att jag i alla fall inte är i Västerås?

Skickat från min HTC

4 kommentarer:

 1. :D Usch hoppas på en bättre avslutning av kvällen!! KRam

  SvaraRadera
 2. Sååå otroligt jobbigt att resa med tåg. Tacka vet jag bilen. Men där kan man ju inte slumra. :)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Precis, du skulle ha kommit till mig i stället:) Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är skönt med en egen kupé, ibland :)

  Din sambo har en mycket klok inställning till Fredagsmys, vin är aldrig fel alla dagar i veckan och är det dessutom fredag kan man unna sig ett bonusglas, vilket i detta nu är gjort =)

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!