torsdag 14 oktober 2010

Nej- jag har inte hånglat med en bläckfisk!!!

Ber om ursäkt för min frånvaro. Jag var på en fantastisk konferens igår och hann helt enkelt inte med, men förutom det är jag sur. Anledning(arna) till detta är: *heeeelt utan inbördes rangordning;-) *
 • Mitt barn går på den mest handlingsförlamade skolan i hela kommunen. Mer om detta senare- jag behöver googla fram nåt bra Youtube-klipp på Farbror Barbro först för att ni ska komma i den rätta stämningen...
 • Mina träskostövlar var fula och dåligt gjorda och åker tillbaka fortare än kvickt.
 • Kaffeautomaten har fått spunk och serverar bara lank? *Spunklank? Är det månne ett nytt ord? Vad är mailadressen till Svenska Akademin?*
 • Jag har nu haft konstant huvudvärk i ett dygn
 • När jag till slut kryper till korset och testar nåt så New Ageigt som en spikmatta, och därmed frivilligt utsätter sig för att min mamma ska överösa mig med andra New Age-tips för att förbättra min hälsa (förutom ingefära och timjante. Där har hon helt rätt- testa det!) så vill jag att det ska funka? Men nej... jag blev varken sömnig, varm eller av med ischiasskinkan. Däremot har jag fortfarande röda små cirklar över hela baksidorna av mina lår- vilket upptäcktes av gynekologen i morse som milt ifrågasatte vad jag råkat ut för. *Behöver jag säga att det var lite av droppen som fick den berömda bägaren att rinna över?*
Jaha. Det var det. Och hur har ni haft det då?

8 kommentarer:

 1. Bortsett störig mage och allmänt konstig i kroppen helt ok. Jämna plågor som min stora syster (hon är väldigt stor) plägar säga.

  SvaraRadera
 2. Alltså förlåt men... hahahahah Du är bara störtskön!!! haha Kommer jag stå mig på hela dagen :D *Harkel* Men guuuman vad tråkigt att livet är pest just nu. Spikmattan har jag privat en gång och säger - Hell no till. Kaffe har jag inte lärt mig att dricka än och angående skolan så kan vi bilda klubb!!!!!!

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hej du min ironise jämlike i blogglandet.
  Det är med en förtröstan om att jag inte är ensam och missförstådd som jag skriver dessa rader.
  Att träskostövlarna var fula och fick gå i retur var väl ingen surprice, menar hur många tiås behöver du ?

  http://www.svenskaakademien.se - det tar tacksamt emot alla tips på nya användbara svenska ord.

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 4. Typ, inte lika hetsigt som dig. Näää, mer handlingförlamad av trötthet och "villgåhemfrånjobbetnuuuuuukänsla", annars är det bra.

  SvaraRadera
 5. Bra, bra var det här. Men du, spikmattan måste man ge ett par gånger. Lite övning alltså! Hoppas din morgondag blir bättre. Må gott!

  SvaraRadera
 6. Träsko-stövlarna fula?! Hade jag kunnat informera dig om för länge sen;)
  Här har det varigt ett par pissiga, vidriga dagar men det är på bättringsvägen....Kram

  SvaraRadera
 7. hej :-) Såg att damen här är en stalker :-) Roligt :-) har sett dina inlägg lite varstanns ibland, men aldrig liksom LÄST härinne... men NU... hehe, många goda skratt ;-) Ska läsa lite bakåt i tiden så jag kan få lite inspiration & härliga skrattanfall ;-)
  Å du, spikmattan är det bästa som hänt världen sedan luften kom ;-) jag bara älskar min ♥
  jag stalkar åxå dej & hoppas att det är ok :-)

  Åsa

  SvaraRadera
 8. Hmm, intressant att ni alla så varmt (förutom Sanni- och hon brukar ha rätt annars!) rekommenderar nämnda spikmatta? Jag testade igår igen- dock INTE baksidan av benen- och tyckte fortfarande det var sådär... men jag blev varmare i alla fall! Men nu har ju katten lärt mig hur man gör- se ovan=)

  Och välkommen ska hon vara Johanssonskan!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!