måndag 18 oktober 2010

When life gives me lemons.....

Varenda morgon när jag cyklar till jobbet så hamnar jag bakom en sån där nöjescyklare. Ni vet en sån där som med nöjd min glider fram mitt i cykelbanan- alltid med ett ordentligt hopvikt regnställ i cykelkorgen- med knapp styrfart, och vars min signalerar "här ser ni minsann en som inte har bråttom. Inte jag inte. Jag tävlar inte med någon utan lever för dagen, har inte bråttom och om du baaaara tog det lika lugnt som jag och njöt av varje citron livet ger dig, skulle du må såååå mycket bättre."
 
Fast jag mår inte bättre av att hålla styrfart. Och fem över åtta en måndagmorgon tävlar jag som FAN! Jag lever även i villfarelsen att det inte alls är en rostig Skeppshultskopia importerad från öststaterna jag glider runt på, utan en stridselefant i Hannibaldignitet och jag backar ta mig skråen inte för nån i det läget. Så kära styrfartsmänniskor, flytta på er om livet och pakethållaren är er kärt??
 
When life gives you lemons, open a lemon stand and use these profits to buy a machine gun, we will see if life makes the same mistake twice- det är min måndagsmorgon i ett nötskal det!

5 kommentarer:

 1. Fast just när det gäller cyklandet är jag en sån där styrfartsmänniska. Men så cyklar jag sällan också. Gå eller köra bil däremot...

  SvaraRadera
 2. Åh det kunde inte ha sagts bättre. Jag är helt med dig. Jag cyklar till och från jobbet och tävlingsmänniskan i mig vaknar verkligen till liv och jag TÅL inte söndagscyklare, segcyklare och mitt-i-cykelbanan cyklare, solcyklare (som BARA cyklar när det är sol, och därför inte får någon fart). Däremellan är jag ganska snäll. Trot eller ej. Gillar din blogg :)

  SvaraRadera
 3. Åh fy vad irriterande det är med såna människor. Blodtrycket går upp på en gång när jag får en sån framför mig;) Själv cyklar jag som om det vore Tour de France vart jag än ska, blodsmak i mun och hela faderuttan:) Kram

  SvaraRadera
 4. Det verkar som om vi har två läger här... och snart kommer ju min mamma tillbaka till Svedala igen och läser ikapp bloggen och då.kommer.jag.få.fan för det här inlägget- var så säkra=)

  Och tack och välkommen anonym!Solcyklare har jag aldrig tänkt på förut- men banne mig om du inte har rätt!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!