lördag 9 oktober 2010

Svenska Hemligheter

Av en ren slump- eller kanske lite leda- råkade jag halka in på SVT när jag zappade tv-kanaler i väntan på att Dr Evil skulle slå fartrekord i löpning.... Barnen har stängt in sig på Mollas rum, då hennes styvsyster från Hufvudstaden är här på besök! Jag är alltså ensam, allena och uttråkad.

Det är alltså ett program som heter Svenska Hemligheter och finns på SVT play (om man nu missade själva programtiden. Alternativt som jag, vill se de andra som redan sänts), små korta program på en kvart som går ut på att avslöja svenska hemligheter *duuuuh* Exempelvis får vi veta vart det legat en formalinindränkt val mitt i Stockholm, vad FRA grävt ner sig, att man aldrig ska göra en byggmästare svartsjuk samt det sorgliga slutet för Siv Gryting.

Egentligen inget man behöver veta, eller har så stor nytta av att veta, men fantastiskt intressant! Eller också är det jag som är nördig- men det bjuder jag på isf=)


Melker Becker avslöjar nya hemligheter

2 kommentarer:

  1. Sånt gillar jag....o dokumentärer om gamla gubbar i skogen, tjejer som snackar med hästar, uråldrig tant som driver cafe i Småland. Varför ska man lägga tid på Paradise Hotell, Idol o andra såpor när det finns såna fantastiska program?

    SvaraRadera
  2. Instämmer helt!

    (Fast jag är förstås en 45-årig "gubbstrutt", så det var ju rätt väntat.)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!