måndag 25 oktober 2010

So this is måndag.... and what have you done?

Varje måndag blir jag lika överraskad av att Mumlan ska till sjukhuset DEN HÄR VECKAN OCKSÅ! Varje vecka står jag frustande och flämtande inne på doktorns mottagningsrum och svarar hummande på vad doktorn säger eftersom jag samtidigt står och mailar min assistent om vart jag är- tur att jag har en skärpt dotter som är ganska bra på att ta vara på sig själv. Varje vecka står jag och funderar på vilken väg det nu var som var bäst att cykla tillbaka till jobbet (och då bor jag i en ganska liten stad- det borde inte vara svårt att hitta liksom??) I morse berikades veckan ytterligare av att Odd Molla lekt "gömma-nyckeln" men min cykelnyckel.

Några små ynka notes till mig själv:
 • Det finns två vägar genom stora parken mitt i staden. Den ena är en trapp mitt i och går inte att cykla nedför
 • När jag tagit den med en trapp mitt i, gå istället för att försöka cykla bredvid- blöta löv är halare än insåpade grisar (och det finns en anledning till att man inte försöker cykla på insåpade grisar!)
 • Fortsätt köpa jackor som förmodligen går att borsta av när leran torkat
 • Kom ihåg att det här första dagen på resten av ditt liv
 • Med anledning av ovanstående: Köp valium

Var min matlåda är idag? Inte i hallen i alla fall. Jag glömde nämligen titta efter om det fanns nån=) Och nej- det här är inte ett renodlat gnällinlägg: jag skrev ju"fortsätt köpa jackor som förmodligen går att borsta av" Det är ju positivt ju!

6 kommentarer:

 1. hahahahahaha Tack för ett gott skratt :D
  Halare än inspåade grisar.. hahahah *funderar på hur du vet hur hal en insåpad gris är* :D

  SvaraRadera
 2. Bra där, man kommer rätt långt med positivitet.
  Jag har sålt flera plagg, det var positivt och ännu roligare blev det då att jag nu kan betala några av dem som jag redan köpt - det är positivt

  SvaraRadera
 3. Japp, det är livsfarligt att cykla på blöta löv! Hur en insåpad gris känns vet jag dock inte;) Tack för dagens garv du galna kvinna! Kram

  SvaraRadera
 4. Dubbdäck? Ispikar? Stödhjul?

  SvaraRadera
 5. haha, klockan är 8.30 & du har berikat min morgon med X antal skratt redan haha. Ja, höftkulan har nästan varit ur led här åxå pga det som är halare än insåpade grisar hahaha.
  LÅT det bli sommar snart igen ♥

  SvaraRadera
 6. Ho, ho! Var är du! Saknar dig:) Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!