fredag 8 oktober 2010

Här sitter jag och mörar skinkan

Det är bara att konstatera att detta med träskor delar befolkningen i två läger? Många älskar det, medans andra hatar det. Faktum är att två av mina största stilikoner, Linda och CLE hatar det. Man kan ju tycka att det kanske borde ge mig en hint om att INTE lägga massor av pengar på fula stövlar (tilläggas bör att min, inte stilikon men själs älskade, Dr Evil, håller med dem.) men icke. Jag tackar och bockar för söta Sanni Bus och går på hennes linje istället=) Min mamma kommer dock icke bli förvånad, då jag ägnade större delen av nämnda 70-tal till att tjata om att få ett par träskor. Hon tyckte inte det var nån bra idé då min fysik i fotregionerna har en förmåga att bryta av sig- ortopeden rekommenderade icke träskor till mig överhuvudtaget. *Dels har jag felväxta vrister utan några som helst muskler, och dels är jag klantig. Jag bröt en gång av foten på att snava i kilklack. Det insåg jag dock inte, så jag fortsatte gå två kilometer hem. Det blev inte frakturen mindre mosig av kan jag säga....* Så vad blir min revolt mot förtryckargenerationen: jo- KÖPA TRÄSKOR! Jag är nu inne på fjärde paret för i år. Det är dock bara dessa som går att använda på vintern.

Sitter här på jobbet med fötterna på bordet.... eller ja nästan? Min ischiasskinka är igång igen, och naprapaten har fullt på sin lista, och jag är, som gående och för övrigt frisk, inte högprioriterad. Hon bad mig stretcha massor *jo jag vet att det finns fler naprapater. Men jag GILLAR den här- det känns som om vi förstår varandra? Måste vara elchockerna* så nu sitter jag med ena benet uppvikt mot kanten av skrivbordet med foten under mig och försöker stretcha- alternativet är att lägga mig på golvet, men det känns sådär? Visserligen har inte min roomie kommit än men jag kan ge mig den på att han GÖR det i samma sekund som jag sätter rumpan i vädret och knäet i backen. Han är ung och oskyldig och nyexad och det skulle skrämma skiten ur honom att hitta vad han tror är en gammal dam med lårbensbrott drällandes på golvet!

Och slutligen så har Aftonbladet ännu en högintressant artikel, denna gång om Hur du ligger avslöjar din personlighet. Tjaaaaa.... enbart med Dr Evil? Antar att det gör mig till en tråkig typ=)

2 kommentarer:

  1. Hahaha! Nejdå! Go for it!
    Det är bara uppfriskande med kollegor som ligger i lotusställning med ansiktet tryckt mot pappersåtervinningskartongen under skrivbordet.
    Träskor är ok. Om du bor i Mjölby, Grums, Säffle eller Flen...ELLER om du är tandsköterska etc. ALDRIG annars!

    SvaraRadera
  2. Fisken har poänger här... men det var inte det jag skulle svamla om. Aftonbladets undersökning är ju spännande. Jag sover mellan tvåan och trean. Ja inte bokstavligen då, det borde funnits en bild för två och en halv. Äh du fattar va?

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!