lördag 2 oktober 2010

Mama, don´t let your daughter grow up to be grid girl....


Förmiddagen har spenderats på en biltävling. Anledningen till att jag bevistade spektaklet var att mitt jobb bjöd, och Dr Evil ÄLSKAR motorsport..... Och vad gör man inte för kärleken?

MEN! Fatta att det fortfarande 2010 står små flickor i, visserligen inte för lite kläder, men definitivt kläder avsedda för framkallande av den manliga publikens lustar och habegär, viftandes med varsitt paraply framför låga, färgglada, vrålande bilar framförda av män (i vä-hä-ldigt gayiga overaller.... Men det skulle de nog själva inte hålla med om!) Jag är faen upprörd?? Hallå? Till vilken vits då? För de får ju inte öppna munnen gubevars, de ska bara stå där och se söta ut.....

Om mina döttrar vill bli grid girls när de blir stora tänker jag gråta blod. Så det så.

5 kommentarer:

 1. Eller sådana där väldigt meningsfulla "rond-tjejer" vid boxning eller annan kampsport. Tro det eller ej - de finns också fortfarande! Tror jag måste ha ett "karriärsnack" med mina tjejer redan nu....

  SvaraRadera
 2. Då får du låsa in dem. Tills de kommer på bättre tankar.

  SvaraRadera
 3. Tacky, tacky!! Usch, vad förlegat.....Kram

  SvaraRadera
 4. Nää alltså stopppåbelägg!!!
  Nu ska vi inte underskatta välbetalda jobb.
  Om det nu finns korkade män som är villiga att betala en smärre förmögenhet till smarta tjejer för att de ska stå och se söta ut under några timmar så är det väl ändå inte tjejernas fel.
  Mer lättförtjänta pengar får vi leta efter.

  Exgriddaren
  /Carina

  SvaraRadera
 5. Iiiik- nejnejnej Carina, det är INTE tjejerna jag vänder mig emot här, det är fenomenet! Om nu dessa stackars flickor får en tusenlapp för att frysa rumpan av sig är det deras problem: men jag vänder mig emot att det ÄR så! Och när jag lagt 14 jäffla år (hittills) på att traggla om att flickor-kan-visst-ha-blåa-kläder-och-leka-med-bilar samt det-finns-ingen-skillnad-mellan-könen ser jag hellre att mina tjejor KÖR bilen än står bredvid dem i shorts.

  Återigen: jag dömer inte grid girls. Jag dömer det samhälle som skapar dem.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!