måndag 4 oktober 2010

Gå i clinch med en kanelbulle

Kanelbullens dag och självklart kommer det också att bakas kanelbullar hemma hos f d bagaren QfE... Det är dock inte säkert att själva bakandet kommer utföras av mig; jag hoppas fortfarande på att på nåt vänster kunna lura Odd Molla till att göra det? Den ungen är GRYM på att baka!* Observera att det inte är bullarna på bilden som produceras av bloggmakerskan. Den bilden har jag snott- oklart varifrån? Ber om ursäkt för det, men visar jag ifrån mitt eget kök just nu får jag bara kommentarer om att det borde städas*
 
Jag har lite dålig blogginspiration idag? Det finns så mycket jag skulle vilja skriva, men just nu är jag lite på kant med hela världen så min mesta energi går åt till att försöka hitta anledningar till att få gå i clinch med folk för att få utlopp för min ilska? Jag antar att man skulle kunna tackla det på samma sätt som många av mina medsystrars läsare gör- lägga anonyma kommentarer till höger och vänster för att försöka trycka ner folk i skorna, men det har jag ingen lust med. Anonyma kommentatorer bör brinna i helvetet för vad de gör, det är min ståndpunkt och skall så förbli!
 
*Jag har faktiskt kommenterat anonymt en gång. Det var en tjej jag läste dagligen och som jag brukade kommentera, men på mitt ständiga lite ironiska putslustiga vis.... En dag hade hon skrivit i ett ganska känsligt ämne och jag ville delge henne hur himla bra jag trots allt tycker att hon är, men jag kunde för mitt liv inte få ihop min kommentar med mitt vanliga alias- da Queen uttrycker helt enkelt inte sin innerliga medkänsla utan att uttrycka nån form av ironi, det är helt enkelt inte jag? Så istället för att använda det använde jag mitt vanliga namn- kändes skitkonstigt- och skrev rakt upp och ner att hon är bra, snygg och värd det bästa. Men det var ju fortfarande en "anonym kommentar" utifrån att hon inte gavs möjlighet att bemöta mitt påstående annat än i sin egen blogg, och att jag faktiskt inte skrev utifrån det alias jag brukar använda... Jag har alltså dåligt samvete för att jag lämnat en SNÄLL anonym kommentar. Så illa tycker jag om anonyma kommentatorer!!!*
 
I alla fall- off the topic. Jag är rätt ilsken just nu. Oklart varför, men det beror väl på höst eller ålder eller hormoner eller vad som. Jag passar mig lite för att ta upp känsliga ämnen eftersom jag vet med mig att om nån säger emot mig går jag igång på att få säga emot? (Om nån undrar är jag 36- inte 14. Bara så ni vet. Men min mamma rökte när hon väntade mig, jag tror det är därför. Nåt måste det vara?)
 
Dr Evil kommenterade nån sportstjärna för ett tag sen som numera lagt av för han var inte arg längre- och när han inte var arg visste han inte hur han skulle ta sig vidare? Jag har lite motsatt problem: jag har alltid haft ilskan som drivkraft, men nu har jag inte mycket mer överlevnadsmässigt att kämpa för: jag har två fina barn (även om jag väldigt gärna vill ha ett tredje), jag har en man som är min bästa vän och som jag inte kan tänka mig att leva utan (till skillnad från de stolpskott jag släpat runt på tidigare), jag är färdig med min utbildning och är inte det minsta sugen på att plugga mer, jag har ett bra jobb jag gillar och som jag kan tänka mig utöva (alltså själva yrkesgenren) ett antal år till och jag har en stabil ekonomi sen två år tillbaka för första gången NÅNSIN sen jag fick barn. Jag har inte så mycket mer att klaga på eller fightas för?
 
Men jag är fortfarande arg. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

5 kommentarer:

 1. Ja jag vet inte svaret på vare sig den här frågan eller några andra. Men en sak vet jag! gillar din blogg som tusan. Och jag är i princip anonym, fast med ett alias. Tjing!

  Sen är jag övertygad om att ilska är bra! Även om du inte riktigt vet vad du ska ha den till.

  SvaraRadera
 2. Tack- jag blir überlycklig när du säger så!

  Jo ilska har tagit mig långt, så jag vill nog inte helt bli av med den... Men lite? Så att jag åtminstone kan bli av med suset i öronen varje gång jag måste stanna vid ett övergångsställe? :-P

  SvaraRadera
 3. Med risk för att bli halshuggen för den anonyma kommentaren.. Din kusin har ingen blogg så det får du ursäkta faktiskt ;P
  Du är bäst ilsken eller inte det vet du att jag tycker!!
  Kraaam från kusin Camilla

  SvaraRadera
 4. Visst är det lite konstigt att vi aldrig är nöjda! Ilska är en bra drivkraft tycker jag, i alla fall om man är lagom ilsk! Vad jag tycker om anonyma kommentarer vet du redan;) Kram!

  SvaraRadera
 5. Haha! Men det där suset i öronen kommer hos mig så ofta att jag trodde det var vinden som for genom huuvdet. Men det är alltså ilskan som far runt! Det kan nog stämma. :-)

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!