tisdag 25 maj 2010

Jag tar det med ro(sa)

När jag slängt i en ny, oprövad hårfärg i klatschigt intensiv röd och sitter och väntar på att den ska sköljas ur, kollar jag min mejl.

På fredag är jag kallad till intervju. Mina tre ljusa slingor i det förut mörkbruna håret är numera cerisa i en signalröd kalufs.

Men ärligt talat så är det faktiskt ganska komiskt=)

3 kommentarer:

  1. Tror inte att en potientiell arbetsgivare dissar dig pga din hårfärg och gör 'han' det ja, då har man verkligen anledning att se rött...

    Lycka till :)
    /Carina

    SvaraRadera
  2. ASG! Nej, jag får hoppas det. Å andra sidan är det ju ännu ett konsultjobb jag söker, och då brukar de vara lite kinkiga....

    Men! Har ju lärt mig med åren: finns det inte utrymme att vara jag (gapig, högljudd, obekväm, kinkig, spontan, intensiv och faktiskt tämligen klantig) så funkar det ändå inte? Och det har ju funnits arbetsgivare genom åren som gillat mig, då jag BORDE ju kunna hitta nån ny sån igen? Clownjobbet på Cirkus Flatskratt kanske är ledigt om inte annat?

    SvaraRadera
  3. Exaktemente samma åsikt som jag - finns det inte utrymme att vara jag (vilket innebär möjligheten att jobba hemma) så får det vara.
    Tyvärr delar inte Arbetsförmedlingen min åsikt och efter att ha varit hemma så länge som jag verkar det vara få arbetsgivare som förstår vikten av viktiga jag :)

    Vad är det för fjanterier att sätta fotboja på sina anställda, nej - frihet under ansvar, tack!

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!