fredag 12 november 2010

Näbbig? Jag??

Den här bilden läggs huvudsakligen upp för att reta Linda och Carina. Roligare än så har jag inte en fredagskväll=)Sen har jag fått en award av sötaste Sanni Bus med! Tro mig- jag filar på den!

I övrigt så är det som sagt fredag.... funderar allvarligt på att falla i dvala på soffan. Dessvärre är fortfarande Odd Molla och hunden pigga, och Mumlan har stränga order att ringa hem kl 22 *bra regel för tonåringar: vid ett givet klockslag, gärna ganska sent, ska hon ringa mig från hemnumret där hon befinner sig. Då har jag (oftast) ganska bra koll på vart hon är, och framförallt att hon är där hon sagt sig vara. Sen har ju jag nummerkoll så det heter duga, så jag KAN faktiskt numren hem till de flesta av hennes polare utantill. Det ni!*

4 kommentarer:

 1. Ja du lyckas ju tammefan också! Du har fått cravings efter nåt om möjligt ännu fulare än träsko-stövlarna;) Du stolla:) Kram

  SvaraRadera
 2. Hypercoola! Sådana skulle jag nästa vilja ha ju, vilka flashbacks till barndomen man fick! Vart hittar du allt?

  Regeln för tonåringar tyckte jag också om, den ska jag försöka komma ihåg när det blir dax.

  SvaraRadera
 3. haha, såna hade fast ljust bruna.... tillsammans med sammetsväst med speglar & paletstinasjal.... ja, jag hade någon konstig flummeritid då 1985 .... tidig tonår alltså hehe.
  Efter det slog jag om & köpte RÖDA pumps med rund tå med taxklack.... Å FY fan... DET är värre än dessa näbbstövlar hehe . Snacka om att vara förvirrad som tonåring ;-)
  Ha en fin helg ♥

  SvaraRadera
 4. Näbbstövlar vs Träskostövlar 1-0
  Alltså, här pratar vi klassiker - näbbstövlar rules tacka vet jag dessa än de hybridliknande träskovarianter som du har försökt lura på oss.
  Med mitt trollika utsende skulle jag förmodligen se ut som FjällTrollet Plupp =)

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!