onsdag 12 maj 2010

Det är dags att testa ett nytt grepp

Nu har jag en timme och en kvart på mig innan jag ska möta upp barnen ute i förorten (de är i tryggt förvar hos Barbie, så jag är inte orolig) och Dr Evil jobbar som vanligt över, så han dyker inte upp förrän i kväll.

En timme och en kvart alltså på att framhäva hur tekniskt kompetent, allvetande, driftig, flexibel och teamworkande jag är. Visst blir väl jobbsökande oerhört mycket effektivt av ett glas vin? Jag menar, man är aldrig så smart, snygg, stark och all-kompetent som när man är full, och det är ju preciiiiis den bilden av mig som jag vill ha fram?

Värt ett försök=)

De horribla vinglasen är en förlovningspresent från Ömma Modren.
Det hemskaste av allt är att förlovningsobjektet var till och med läskigare än glasen....
Dessa är de enda små vinglas jag äger och jag använder dem bara när jag är ensam- och tänker
varenda gång att "jag MÅSTE köpa nya vinglas!"

4 kommentarer:

  1. hahahah :D Klockrent! Tror minsann jag skall supa till det nästa gång jag skall skrica CV eller söka jobb :D Glasen är gräsliga, lika gräsliga som dem jag har i mitt skåp som jag har fått av svärmor :s Varför envisas folk med att köpa glas till en förresten? Har aldrig riktigt förstått det. Tyvärr kan jag inte slänga mina än.. Hon frågar nämnligen forfarande efter de andra glasen jag fick av henne som jag slängde direkt :D

    SvaraRadera
  2. Efter år av tydlig information till alla svärmödar man samlat på sig är budskapet om vad jag önskar mig å inte önskar mig rätt tydligt.
    Tex. så vågar ingen längre köpa annat än vita blommor eller vitt porslin eller för all del glas Kosta Bodas Chautau.

    Det kan vara tungt att vara hård, men det lönar sig =)

    SvaraRadera
  3. Hehe, hur mycket det än smärtar mig att erkänna det så var jag med och valde dem: hallå, jag var 25 och ville egentligen vare sig förlova eller gifta mig? Och med tanke på hur noggrann jag var i urvalet av äkta man så var glasen det minsta problemet....

    Nu är de mest kitch.... Trots allt är det bara fem stycken kvar nu av ursprungliga tolv, så jag har jobbat rätt bra! :D

    SvaraRadera
  4. Hallå, 'The Queen' - var är du???
    Börjar bli orolig, har haft ett nytt inlägg ute i över två timmar och fortsatt inte ett ljud. Är du sjuk, är du bortrest, har du gått under jorden - vad har hänt???

    /Carina

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!