torsdag 8 juli 2010

Fashion AND function!

I morrn kommer Odd Molla hem! Jag borde plocka i ordning hennes rum, t ex ta bort byrån hon hade förut (hon fick ett nytt klädskåp dagen innan hon åkte, och när hon väl var borta stängde jag bara dörren- har inte ens vattnat blommorna på en månad, det är verkligen skitjobbigt när jag inte har henne hos mig så jag ville bara inte se eländet!), just nu är det ett enda stort kaos där inne med en- som sagt- överflödig byrå, en 90-madrass och en hamsterbur.... Men jag har ju ingen bil att köra bort byrån med! Rackarns! Får nog bli att bada och sola idag med alltså=)

Mumlan står i duschen så några outfitbilder har jag inte fått till... Jag var tveksam när mitt halsband kom igår: det är snyggt, men frågan är om det är 450-kronors-snyggt? Tveksamt. Dessutom ser man knappt vad det står, Dr Evil muttrade nåt om raggningshalsband.

"Hey.... vill du komma lite närmre och läsa på min lädertag?"

*Tilläggas bör att Dr Evil inte är så svartsjukt lagd. Så vi ringer inte kvinnojouren idag heller*

Men jag gillar det och jag tror nog faktiskt att det får stanna?

Nu börjar alla postorderkataloger komma....Min mamma och mina Skitsystrar är ruggigt förtjusta i Halen´s? Själv brukar jag vara ganska sval- trots att jag egentligen verkligen gillar postorder, HM-katalogen är min bästa vän och jag brukar inhandla hela säsongsgarderober åt Odd Molla i ett stycke där- men jag tycker Halen´s är kroniskt ett år efter i sitt mode? Så döm om min förvåning när jag hittade hur mycket snyggt som helst!

Typ denna?
Jeanskjol

Eller denna- i katalogen visad med röd underklänning, svarta strumpbyxor och mc-boots, fantastiskt snyggt!
Tunika

Jo, jag var lite chockad faktiskt? Måste ju hitta lite outfits för mitt nya jobb, så jag skannade Elle igår. Det är det enda jag tycker är lite jobbigt med att vara konsult, eftersom min bransch spänner inom så många områden så vet man aldrig vad det är för dresscode när man kommer ut, och det är ju samtidigt ganska jobbigt första månaden när man inte har nån automatisk tillhörighet, typ att folk frågar om man vill fika eller hänga med på lunchpromenad, och att då samtidigt sticka ut klädmässigt är sådär? Det gäller att hitta en bra balansgång där. Men denna är verkligen en QFE, och den funkar både på ett kontor och på ett lagergolv (så länge man är tjänsteman vill säga=) eller på en afterwork, så den får det bli!

Dessutom hade alla modellerna i katalogen mina skor på sig=) Vet inte om jag ska ta det som ett tecken på att numera även jag är ett år efter modemässigt kanske, men jag hittade dem i Elle med så jag är nöjd iaf!

1 kommentar:

  1. Gött o va modern. Har nog aldrig hänt mig.

    (Och hej o välkommen till mig ifall jag missat säga det!)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!