torsdag 8 juli 2010

Välkommen hem!

Det är inte mycket outfitbilder i den här bloggen, men ibland så!

Woho! Mina fina grejser från Nordljus har anlänt. Ignorera trollrufset- jag har inte borstat håret idag!Vintage by Fé, Ingrid. Jag gillar inte armbandsur, har aldrig gjort och jag vet inte huuuur många min moder köpt och hur många jag haft sönder... Däremot hade jag ett fickur för många år sen som jag älskade- men det är trasigt nu naturligtvis=( Men nu så! Nu kan jag passa tiden igen!

Fantastiskt vacker baksida....

Enda kruxet är att den blir upp-och-ner??


Tree Jewellery. Den behövde faktiskt ett hem!!Och så.... the look! Tillåt mig presentera min nya sambo: Grandmas Coat i mörklila!

Skorna är en favorit, men ger tyvärr GRYM skoskav=(

Perfekt för kräftskiva med mitt nya jobb i augusti som jag just blev bjuden på! Dock är jag inte hundra på VÅGA-scarfsen, jag hade velat ha en mörkare grå?? Typ mer blyertsgrå? Hjälp någon? Jag är ganska mörk i mig själv, så ljusa "fesiga" *som Ömma Modern brukar säga. En annan favorit av hennes färguttalanden är "luderlila"* färger funkar inte så bra på mig?

Så ljusduvgrå eller blyertsgrå. Omröstning i bloggen!

4 kommentarer:

 1. Klockan var galet fin och luderlila kommer jag sno rakt av!!! *skrattar så tårarna rullar*

  SvaraRadera
 2. Det ser kanonfint ut alltihop tycker jag. Klockan är underbar!Själv älskar jag scarfar i alla färger och röstar för en i varje färg:)

  SvaraRadera
 3. Snygg sambo du har skaffat dig! Din svärfar låter himla trevlig förresten! Har hört att holländarna dricker bärs, som vi dricker kaffe. Intressant folk;)
  "Luderlila"!! ASG!!
  Kram din toka:)

  SvaraRadera
 4. En luderlila Grandmas är icke att förakta - sanning ¨å säga så var denna skapelse min allra första Molly, fick den av min man för sisådär 3-4 år sedan och sen dess tillhör den en av mina aboslta favoriter.
  Mesgrå går bort, eller det lite beroende på vilka andra färger du har till :) Klockrent och solklart svar, eller hur....

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!