torsdag 22 juli 2010

Hallonkräm- not!

Då Mumlan är borta ikväll, tyckte vi att det kanske kunde vara kul att göra nåt med bara Odd Molla- t ex åka och äta glass och titta på båtslussning? Lite kvalitetstid sådär.

Odd Molla ville inte ha kvalitetstid. Hon ville åka till torget och se om det fanns fulla människor där! Det fick hon inte... Till slut gick hon med på arrangemanget, men bara om hon fick göra slime!

På vägen dit tjatar hon om slime. Väl där funderar hon i nästan 10 minuter på vad hon vill ha för glass. För en gångs skull tar det henne faktiskt nästan lika lång tid att faktiskt ÄTA glassen med (vanligen äter hon inte glass överhuvudtaget, hon vill bara ha den men hon tycker inte det är gott, men idag åt hon iaf två tredjedelar!). Sen slängde hon sin glass och frågade när vi skulle åka hem och göra slime. Resterande 40 minuter tjatade hon om sitt slime. Hela vägen hem tjatade hon om slime.

När vi kom hem gjorde hon slime. Sen gick hon och såg på film. Kvar står en kastrull ensam slime *samt ett spår av tacochipssmulor in till hennes rum där hon nu sitter och ser på film*

Jag kommer aldrig, ALDRIG, så länge jag lever, förstå mig på den där ungen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vassego, här är Pratpinnen!