fredag 2 juli 2010

Men varför sitter Queenen och dricker bubbel?

Man kan ju undra varför jag sitter och dricker bubbelvin en fredag, jag som är folkölsflickan numero uno samt gärna knäcker en rödvinsflaska (eller två) i glada vänners lag?

Jo, det ska jag berätta- jag HAR FÅTT JOBB! Tyvärr klarade jag inte mitt mål att få nytt jobb innan min uppsägningstid gått till ända, men jag kan åtminstone säga att jag fick jobb inom en månad: i morrn hade det varit en månad sen jag blev uppsagd=) Och det bästa av allt är att jag börjar inte förrän i mitten av augusti (vilket dock tråkigt nog är mitt i Dr Evils semester...) så fram tills dess är jag fri och ledig, kan förbereda mig och bara relalalaxa!

Det kommer definitivt bli en utmaning, många tunga grejer jag inte jobbat med förut och ett ledarskap som inte ligger för mig det minsta men jag har ställt in mig på badekvationen:

Man når ytan fortast om man tar sats och sparkar ifrån rejält från botten

Så skål för mig! En sån här dag känner jag mig som Pileman: Ja ä faaaaan BÄST!

Dagens soundtrack: The Coral – Dreaming Of You

6 kommentarer:

 1. Ja absolut; skål för dig! Lyfter glaset med mousserande rosé och säger stort grattis! Du menar att du blev uppsagd för en månad sen och har redan ordnat dig ett nytt jobb? Det är starkt jobbat idag! (jag tror mig ana att äpplet inte faller långt från trädet när det gäller din entreprenörsstarka dotter!) Må gott och njut ledigheten. /NinaPX som firar semester nu.

  SvaraRadera
 2. Skål tammefan och grattis till nytt jobb! Är övertygad om att du kommer att klara det med bravur! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja skål för dig! Du kommer fixa det galant, du är ju inte bara snyggast du är ju bäst också!!!

  SvaraRadera
 4. Grattis och skål!

  SvaraRadera
 5. WOW - skål !
  Bubbel är aldrig fel, varken fredag, måndag eller söndag har man dessutom något att fira så går det bra även tisdag, onsdag och lördag. Torsdagar däremot dricker jag med fördel rosé, gärna i bubblande form.
  Mest brukar jag fira att jag är lyckligt lottad som nu varit utan jobb i ett år, hur många får den chansen i livet att bara njuta =)

  Att jag sedan behöver ett jobb då den svenska staten tycker att jag ska göra rätt för mig är en heeelt annan historia.

  Ha det så rackarns underbart
  /Carina

  SvaraRadera
 6. Nina, Fighter, Lindorna- tack som fan! Jag hoppas också jag ska klara av det men det märker vi i mitten av augusti=)

  CLE- en underbar inställning! Seriöst, det är underbart väder ute och du är ju inte direkt en apatisk ömklig stackare som sitter svältfödd utan underhållning=) Helt rätt och jag ska banne mig också börja dricka rosé på torsdagar!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!