måndag 26 juli 2010

Var är tomatsoppan?

Ojojoj vad jag har ätit kakor.... samt gräddsåser.... samt hembakta goda mackor.... Däremellan spöregnade det, så jag har överhuvudtaget inte rört mig en millimeter! En promenad hade man ju så klart kunnat ta ändå, men eftersom vi hade packat så infernaliskt lite vi bara kunde så hade vi inga ombyten med oss- jag hade kläderna jag hade på mig plus en klänning med mig, som kofta en tunn cardigan! Skit.... Tur att mina svärisar gillar hög temp inomhus- annars hade jag frusit rumpan av mig!

Så nu har jag powerwalkat en timme- underbart! I lurarna hade jag "Om jag kunde drömma", första Twilight-boken som faktiskt inte är så dum. Dock är det ett par saker jag undrar över, och då jag förstått att det är ett gäng av er som snöat in på denna serie skulle jag behöva lite hjälp.

1) Edward är ju en sexsymbol av Guds nåde (eller nja, kanske inte Gud. Vampyrernas skyddshelgon då kanske...) Men på restaurangen när han räddat Bella (en av alla gånger) är han iklädd beige skinnjacka och benvit polotröja?!? Ööööööh.... hur sexigt är det på en skala? Och hur sexigt är det att köra Volvo??

2) Bella är ju otroligt klantig. Det är jag med. Men Bella är bara skirt vackert romantiskt klantig, sådär att hon snubblar in i famnen på folk o dy. När jag är klantig häller jag tomatsoppa på mina kläder, snubblar på mina skor så jag skrubbar sönder själva skospetsarna eller går runt med pandaringar från mascara en hel dag. SÅNT gör minsann inte Bella??

3) Bella är blekast i delstaten, nästan genomskinlig, men när hon somnar i solen bränner hon ändå inte upp sig totalt vilket alla andra hade gjort.

Men annars är den jättebra=)

1 kommentar:

  1. Men bryr du dig om vad Edward har på sig?! Jag vill helst tänka mig honom UTAN kläder;) Sen kan jag väl hålla med om att Volvo inte är den sexigaste bilen....Kram!

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!