tisdag 15 mars 2011

Copenhagen refugee

Hmmm.... är det nån som tror på att jag kan övertala Dr Evil att vi skippar vår romantiska weekend i Amsterdam med flyg, och istället tar oss till Köpenhamn med tåg?


Johodå, det gick=)

8 kommentarer:

  1. Köpenhamn är the shit!
    Men varför ville du inte till Amsterdam? Där är ju grymt med!

    SvaraRadera
  2. Emma: Jomen klart jag vill till Amsterdam! Men jag vill gärna till Köpenhamn med, och det här blev så himla smidigt på nåt vänster? Men Amsterdam kommer, även om både Prag och Berlin står före på min lista (och på Dr Evils står även Paris och Venedig). Men vi har förhoppningsvis ett par år på oss hoppas jag=)

    SvaraRadera
  3. Aaaaah, Prag är sjukt nice! Åk dit först!
    Dom andra ställena är givetvis också trevliga, men jag tycker ni ska börja med Prag ändå ^^

    SvaraRadera
  4. Utan att på något sätt berätta om mina fördomar om romantiska platser så låter som om både Paris och Venedig borde ha en mer kvinnlig dragningskraft och Prag och Berlin står för den manliga, men vad vet jag...

    Men hilfe, så du säger att du gav upp din HTC, jag som var ytterst nära att slå till på en HTC Desire HD. Ericsson går bort, tyvärr Nokia också - men räknar med att åter träda in i Nokiasfären när de väl släpper en telefon med Android.
    Just nu lutar det åt en Iphone varken jag vill eller inte, eller en LG Optimus, den har fått grymt bra kritik i tidningarna. Fast irriterande nog verkar den inte finnas med företagsabonnemang - VA!!! (hur tänkte de här?)

    SvaraRadera
  5. Berlin var inte min stad.... så mycket kan jag säga! Köpis vill jag också till och Paris och venedig. Och Prag... Och Budapest. Fast allra helst vill jag till London. Och dit ska vi ju i Maj! :D

    SvaraRadera
  6. Köpenhamn är ju underbart! Och jag älskar att åka tåg:) Kram!

    SvaraRadera
  7. båda städer är känt om drog och alkohol, varför inte berlin ? otroligt vacker och romantisk !!!

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!