torsdag 17 mars 2011

Halleluja-torsdag

Salami och brie är banne mig guds gåva till mänskan och så här 20 år efter alla andra hörde jag en bra låt med en grupp som verkar kanonbra- Pearl Jam, är det nån som hört talas om dem tidigare?
 
Sicken hallelujamorgon- det börjar bra och kan bara bli ännu bättre:-) *och nej, jag är inte ironisk. Jag tycker faktiskt det är en kanonmorgon!*

8 kommentarer:

  1. Brie och salami I love it! Jasså du säger det, Pearl Jam... jo men visst har jag hört dem. Sorry, hört TALAS om dem. Men jag är som du, förhastar mig icke. Men säger du att de är bra och helt ok att nu så här 20 år senare lyssna på dem så tar jag dig på orden och letar upp dem. Återkommer när jag kan uttala mig.
    (fast brist på kunskap har ju inte hindrat mig från att uttala mig tidigare, så jag vet inte varför jag ska vänta nu..)

    SvaraRadera
  2. Är du inte lite varm i pannan ändå...?

    SvaraRadera
  3. Pearl Jam lyssnade jag på i mina tonår! Ooooooooh I´m oooooooh I´m still alive yeah....Kram

    SvaraRadera
  4. Visst driver du med mig gällande Pearl Jam va?
    De, Incubus och Alice in Chains var ju stora på början av 90-talet. Husgudarna var väl dock Soundgarden och Nirvana i den genren.
    Love it!

    SvaraRadera
  5. herregud har du missad något in din uppväxt ?
    sometimes, oceans, alive, and black, ska jag säga mer ??

    SvaraRadera
  6. Love salami å brie.
    Fast brie ätes med fördel med sylt - musm.

    Men hörrdu dvärglika varelse, hur tusan kan klänningen bli lagom längd på dig å för lång på mig - fyi... det är ingen långklänning utan en som ska sluta vid knät, har jag fått för mig i alla fall :)

    Har föresten ätit just brie idag till frukost, det vara gemensam fredagsfrulla och jag såg till att de ädla ostarna hamnade på rätt ställe hehe... (förstås med sylt aka fikonmarmelad).

    Min mor är långt ifrån sömmerska, tyvärr...
    Hade gärna välkomnat några gener åt det hållet.

    SvaraRadera
  7. Fish: o yes indeed klart jag är ironisk! Det var sånt jäffla tjat hela min tonår om nämnda band att jag nog blivit immun tills nu=)

    Mamo: nej du ska inte säga mer. Håll den tysta linjen;-)

    CLE: jomen den blev så lång så den blev rätt-lång? den slutar precis under knäet, så det funkar. Men urringningen- du var ju grymt snygg i din, måste inte du hålla tillbaka axlarna hela tiden??

    SvaraRadera
  8. Ah...sorry. Det är bara jag som fattade ironi i hela mitt kvarter så jag har slutat med det tyvärr. Jag begriper ironi. Jag är hanterar det bara inte. :-P

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!