tisdag 29 juni 2010

Dagens betungande lista

Ny dag, nya äventyr. Eller rättare sagt: ny dag, nya slöheter. Ev ska jag klippa gräset idag, det blir typ min insats, och det är mest för att jag vill ha en anledning till att testa min fina nya bikini! (Heeeeey FLAMINGO!)

Har redan bakat bröd, så det får stå för dagens hushållssysslor *dvs jag laddade bakmaskinen med en surdegssats igår, sen fick Dr Evil hälla i resten i morse och dra på bakmaskinen. När jag klev upp var det bara att hälla upp det på plåten, skära till fyra längder som jag vred om ordentligt, och sen in i ugnen! Som sagt, dagen hushållsysslor....* Ska skära en massa melon till Mumlan som ska åka och bada och mig själv som ska till Ömma Modern och Flygande Holländarens nya pool, sen får ÖM låna ut sin cykel för jag ska äntligen till naprapaten med min uschias-skinka. Nån som vet det förresten? Hon hävdar att jag inte får cykla hem efter behandlingen för då kan jag skada mig? Å andra sidan hävdade hon även att jag inte fick cykla i slutet av min graviditet (ihop med alla andra) och det gick alldeles utmärkt fram till dagen innan. Jag är ganska tålig faktiskt, å andra sidan är jag ju numera gammal och vill inte knäcka nåt i onödan?

Hittade underbara Kila-smycken på sidan som fina Bina länkade till. Ljuvliga och det kliar i mina små fingrar=) Dock vet jag inte om det är QFE-smycken eller om jag bara gillar dem? Är grymt sugen på nåt nytt smycke just nu, men har lite svårt att välja, och lite svårt att motivera varför jag ska köpa mer smycken till mig själv... Har ju hittat min ringuppsättning som jag kör med för jämnan- silverlöv, Ömma Moderns drakring samt tuggummi-ringen a´6000- så jag vet inte vad mer för ringar jag skulle ha, och halsband är väl främst en Björg-berlock, men det köper jag ju inte själv? Armband är förbaskat snyggt, men det köper jag billiga för jag använder det ganska sällan, och jag vet med mig att jag tröttnar och då kommer de bara bli liggande.... *förutom de jag fått av Skitsyster d y svärmor- ljuvliga! De är så fina att jag nästan sover med dem under huvudkudden!*

2 kommentarer:

  1. Oj, vilken jättefin ring!! Var är den ifrån?

    SvaraRadera
  2. Visst är den ljuvlig! Jag såg på en blogg att de fanns på www.huset-shop.com.

    Själv har jag faktiskt gjort ett armband idag! Lägger ut bild under morgondagen *fantastiskt stolt*

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!