tisdag 29 juni 2010

Jag tänker inte diska

Lite tapas i all sin enkelhet i sommargrönskan... Det var faktiskt fruktansvärt gott med salt i den här värmen! Hade det inte varit för min stundande bilkörning hade jag knäckt en folköl med!

7 kommentarer:

 1. De där klämmorna el va de hette va ju faktiskt riktigt smarriga... =D

  SvaraRadera
 2. Jag har diskmaskin och när den strejkar har jag en levande i form av min man. Hatar att diska och ger helt enkelt fan i det:) Kram

  SvaraRadera
 3. Tapas, mums :)
  Ett liv utan diskmaskin är inget liv...

  SvaraRadera
 4. Du, det där såg riktigt smarrigt ut! Perfekt mat så här i sommarvärmen, jag älskar plockmat i alla former. Här har matkomfort.se bjudit på grillad fläskfilé, bulgur och en fantastisk pestodressing, inte fy skam det heller! :-) Disken överlämnar jag glatt åt make o maskin.

  SvaraRadera
 5. Jag har en diskmaskin hemma, i sommarstugan har jag kallvatten och en snäll man.... Men ikväll var det rätt skönt att inte ha en enda kastrull att förhålla sig till=)

  SvaraRadera
 6. Ähh... din gamla ja-sägande smickrare ;)

  Men fakta är att varken koftan Kettle Coat och Tallullha har legat på min topplista tidigare - genom måndagens hysteriska provning så tog de båda en distinkt plats högt upp på 'vill-ha' listan - tungt då båda är svindyra (även med 50%). Enda lilla irritationsdetaljen var att båda endast hade tre tryckknappar fram, man kunde alltså inte knäppa dem mer än över bröstet.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!