tisdag 15 juni 2010

Tigerbalsam är grejen för ett lyckat förhållande

Jag har ett bra tag nu lidit av en besvärlig ischiasskinka! En tämligen löjlig åkomma (samt ålderrelaterad- ja vetét!) men faktiskt ganska begränsande? Och nu har det nått den gränsen att jag inte ens kan sitta särskilt bra, jag vill helst inte ligga, promenader- som jag älskar- går inget vidare (märkte inte ens den ordvitsen innan jag skrev den!) och det är inget kul?

Löpnörden Dr Evil föreslog tigerbalsam, och jag är som sagt desperat vid det här laget! Först gjorde vi upp reglerna: detta är INTE en ömsint massage som leder till samlag. Det kommer inte att handla om ömsesidig njutning, utan Dr Evil fick vackert finna sig i att vara ett redskap, ett objekt för min tillfredsställelse. Hallå- har han inte hört talas om sexuell jämlikhet och överlägsenheten i kvinnlig njutning?

*Children, do not try this at home. Tigerbalsam och kärleksövningar hör INTE ihop nånstans. Nej- jag har inte testat, men jag har luktat på det och jag är inte dum i huvudet. Det räcker för mig*

Och banne mig tror jag det funkar? Jag kan i alla fall sitta! Det här får vi göra fler kvällar. Närhet är viktigt. Om det sen så handlar om att min skinka ska gnidas in med nånting som luktar misstänkt likt marinad och att Dr Evil sen får rulla över till andra sidan och se på fotbolls-VM, så är det ändå en win-win. Jag är ingen smärttålig människa, och ömmande skinkor gör mig inte trevlig!

Dagens soundtrack är Robyn – Body Talk pt. 1

Hur metal jag än må vara för övrigt kan jag bara inte motstå denna underbara Konichiwa-motherfucker-blondin. Robyn är girlpower!!

P.S Brödet.... ja brödet ja. Efter alla mina mödor var det lite bittert att upptäcka att jag i min iver glömt saltet. Men det slank ner hos La Familia ändå=)


2 kommentarer:

  1. Jag kör Ice Power på min sargade frisör-nacke. Kanonbra, men inte heller nåt som man vill ha på mer känsliga ställen. Lyckades peta mig i ögat en gång med sånt på fingret. Kan ej rekommenderas;)

    SvaraRadera
  2. En Tiger i sängen är balsam för själen :)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!