torsdag 24 juni 2010

Måtta i allt är min parroll!

Just nu har vi 15 kg vattenmelon hemma... Jag ÄLSKAR vattenmelon! Innan tisdag kommer jag, med smärre hjälp av Mumlan och blygsamma insatser från Dr Evil, ha satt i mig alltihop:-D Det torde, i genomsnitt och beräknat på min andel, innebära ca 3 kg om dagen. Den har tallriken kan jag tänka mig är sisådär 750 g. Då har jag lite drygt 2 kg kvar idag att sätta i mig.

Nämnde jag att jag älskar vattenmelon?

3 kommentarer:

 1. Ahhh vattenmelon - denna gudagåva till oss vattenmelonälskare, stundom så lever jag på vattenmelon =)
  Dock blev jag grymt jädrans besviken då min kära man för några år sedan satte in sig i grunderna för att äta GI-mat, hör å häpna - 'vattenmelon har för högt glykemiskt index för att komma med på listan över 'nyttiga' GI-saker att äta' =(
  Struntar högaktiningsfullt i dessa GI-experter, ingen rör min vattenmelon... (lite som 'nobody putts baby in de corner')

  SvaraRadera
 2. GI- Schmgi. Det vet väl alla att vattenmelon är det nyttigaste som finns? Hemliga rykten gör till och med gällande att NASA skickar med astronauterna vattenmelon ut i rymden bara för att det är så nyttigt!

  SvaraRadera
 3. Nu när du säger det - visst tusan såg man hur Prinsessan Leia satt och mumsade i sig vattenmelon i Rymdimperiet slår tillbaka. Säkert var det någon form av gastronomisk uppladdning inför den astronomiska revolutionen :)

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!