onsdag 23 juni 2010

Jippi-kay- ey, nu är skogarderoben för i höst i princip komplett!
Nån som minns min vånda över Acne Pistols-look a liksen från Sixtyseven? Dvs om det skulle vara svarta med dragkedjor, eller gråa med resår.... Efter mycket vånda och hjälp från er blev det slutligen de svarta, med ett löfte till mig själv om att när/om jag skulle stöta på de grå på nån rea, så skulle de få komma hem och bo hos mig de med.

Fast grå då alltså. Ni fattar.

Idag när jag klev in på mitt lokala DNA var det 3 för 2! Och där stod de mina grå- men ingen rea, utan då var jag ju tvungen att köpa 2 par skor till för att det skulle löna sig? Mrs Metal var och nöp i ett par ljuvliga kängor, men då hon tillbringat sin årliga vecka på Sweden Rock precis så var hon inte så upplagd för ett par skor för 2200.... Och Dr Evil ska ju ha sina Ben Sherman- men det hjälper ju fortfarande inte mig??

Nåväl. Det är en liten butik. Det är en underbar personal. Tjejen i butiken hörde mitt gnölande, och erbjöd mig på stående fot att få 3 för 2 trots att det var en månad sen jag köpte mina förra skor! Hur gulligt var inte det på en skala? Hipp hurra för söta expediter säger jag bara!

Så nu bor det både gråa med resår, och svarta med dragkedjor hemma hos mig. Lite grämande att jag inte kan använda dem riktigt än, men hey- de BOR HOS MIG! Jippi-kay-ey säger jag bara=) *tilläggas bör att de förra ännu inte är inhysta nånstans- de står i hallen så att jag kan se dem varje dag, även om jag inte kan använda dem. SÅ kär är jag i mina skor*

Nu ska jag ha ett par snygga, platta rejäla skor med, helst typ mc-boots. Men det får nog vänta ett tag!

2 kommentarer:

 1. Så klok du är, jag blir djupt imponerad lver hur välplanerad och organiserad du är genom att redan nu se till att hösten och vinterns skor redan finns på plats i garderoben. Förmodligen kommer du till hösten ståndaktigt och med stadig blick inte ägna en tanke eller ögonkast gentemot stadens skoaffärer 'du har ju allt du behöver' ;)

  Skofetishisten
  /Carina

  SvaraRadera
 2. Cleo (du ser, det sitter redan!) eller hur? Ju mer jag tänker på det, desto mer fantastisk inser jag ju att jag är och jag förtjänar ju därmed dessa skor än mer i och med att jag är så fantastisk?

  Antar att det inte är läge att nämna att jag även har inhandlat 15 kg vattenmelon va? Det var billigt och melon är gott....

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!