lördag 12 juni 2010

Hur man anrättar ett vildsvin

Vi ska grilla ikväll hos Barbie och Björnen. Det är nästan mitt bästa tips vad gäller att laga mat- att bestämma träff med dem, så dricker jag vin medan Barbie hackar grejer, Dr Evil eldar och Björnen grillar. Alternativt dricker Barbie och jag vin, Barbie grillar, Björnen hackar och Dr Evil jobbar över (jag är inte riktigt lika förtjust i den här varianten dock) Ibland, men ytterst sällsynt har det hänt att jag dricker vin, Barbie dricker vin, Barbie och Björnen hackar eller grillar eller byts om, jag fixar efterrätt och Dr Evil håller sig borta från både eldande och jobb.

Det här låter väldigt egoistiskt- dvs att jag får dricka vin medan andra jobbar, och så är också fallet. Egoismen är dock inte min och ligger i att jag inte tillåts blanda mig i matlagningen! Det här är nämligen människor som känner mig och som kan min matlagning.... Vi pratar paret som kom en timme tidigare på min 30-årsfest och tog sig an matlagningen. Underbara, fina, vällagande och insiktsfulla människor.
I like it!=)

This is da pig. May it rest in peace samt göra sig bra ihop med Barbies kalla sås Special!

Soundtrack för i afton, enligt Björnens begäran: Stefan Sundström – Teddybjörnen

Enligt MIN begäran: Muse – Uprising


3 kommentarer:

  1. haha... hur skön var inte din blogg då? Fucking underbar! Hit smyger jag lätt in igen. Ha en bra kväll med björnar, grisar och barbisar... Låter som en bisarr drömvärld som jag skulle dö för att få uppleva, och hade jag fått i så fall så joinar jag dig med vinet... :o)

    SvaraRadera
  2. Josanne: Tack och välkommen- och du hade mer än gärna fått joina oss med lite vin (svinet hade också räckt, jäddrans vad mat det blev!) Och så hade du kunnat få delge oss lite tips om dina ständigt lika fantastiska outfits med!

    SvaraRadera
  3. Ha ha, jag har läst rubriken på detta inlägg ett par gånger och varje gång läst 'HUr man avrätter ett vildsvin' :)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!