tisdag 8 juni 2010

Varför inte en liten kärlekssladdis?

Jag kan för mitt liv inte förstå varför Dr Evil inte tycker vi ska skaffa en bäbis- det skulle ju passa vårt dygn helt perfekt ju?

18-19 Mamman försöker fixa middag innan pappan kommer hem, storasystrarna klöser ögonen ur varandra. Bäbis har somnat och går inte att få liv i

19-21: Odd Molla förbereder morgondagen, bäbis skulle knappt ta nån tid alls utan bara snällt hänga med medan mamman försöker följa Mollas tankegångar. Varken mamma eller bäbis lyckas

21-23: Mumlan spelar Johnossi så högt att grannarna sjunger med *MED hörlurar på*, ADHD-Molla kan inte sova utan stickar, läser, funderar, lyssnar på musik, bara undrar en sak, kan inte sova. Bäbis har vaknat och har time of the life.

23-00: Det verkar peppar peppar som om barnen har slocknat? Mamman och pappan utbyter några meningar, dock inga sammanhängande eftersom de är dödströtta. Pappan slocknar som en sten eftersom han ska upp igen om fyra timmar, mamman är sönderstressad och ser på tv

00-04: Bäbis har kolik. Alla är vakna, inklusive grannarna, eftersom vi bor i en skokartong

04.30-05: Pappan går till jobbet. Mamman är självmordsbenägen

05.15: Fjortis-Mumlan går upp och börjar sminka sig eftersom bussen går klockan 8. Mamman och bäbis vaknar också eftersom Fjortis-Mumlan låter som en hel elefantpatrull på morgonen. Dock inte Odd Molla, INGET kan väcka Odd Molla!

06-07.30: Mamman försöker väcka Odd Molla.

07.45: Mamman lyckas

08-16: Mamman gör sin bästa imitation av en glad, positiv lattemamma och går på babysång, café, shopping samt fika med bästa väninnan med nyrenoverat smakfullt hus och barn i samma ålder. Bäbis sover snällt hela dagen. Tror mamman i alla fall- i trötthetsdeliriet från i morse har hon bäddat ner Odd Mollas mjukis-Lassie i barnvagnen (som hon glömde på Konsum i förmiddags och i stället har hon kört runt på en varuvagn hela dagen) och bäbis ligger i stället hemma i lägenheten. Vid det här laget har hälften av grannarna ringt värden och sagt upp kontraktet, andra halvan har ringt polisen.

16-18: Mamman sover över köksbordet. Odd Molla och Mumlan äter mackor eftersom de är AAAASHUNGRIGA, det är de dock inte om en halvtimme när middagen är färdig.

Jag FÖRSTÅR inte varför vi inte kan skaffa en liten kärlekssladdis???

Annars är dagens tips Drop-in bröllop på Skansen! Nån som känner sig sugen på att slå till? Om så är fallet, kan jag även tipsa om det kreativa frieriet nedan *snott från The Bride*

Själv går jag och lägger mig igen. Även utan bäbis är jag helt slut efter gårdagen.....

1 kommentar:

  1. Hmm, jag förstår verkligen inte att ni tvekar - tycker att ert liv verkar som gjort för en sladdis, ni verkar ju ha precis en sådan lugn och harmonisk vardag som en liten knatte behöver.
    Nej, ikväll är det du som slår näven i bordet och tvingar dig på Mr.Evil - the nights the night :)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!