tisdag 22 juni 2010

Jag vill ha en ny familj

Jag vill, i värsta barnhemsungestil, ha en ny familj.

Därför har jag beslutat mig för att göra mig av med den jag har, och sitter just nu och flurar på annonsen?

Etablerad, ngt defekt familj finnes. Stor, totalt flippad släkt medföljer. Överlåtes snarast, el eft ö-komm. Priset är av mindre betyd., huvudsaken är att de får ett bra hem där de har tillgång till utevistelse. Kan tänka mig att lägga en Hyundai Atos emellan i värsta fall, huvudsaken är att jag blir av med dem.

Svar till "Naken Blästrad och Skitsur"

Vad tror ni? Nån som känner sig manad att lägga ett bud? P.S Bilder på Atosen kan mailas!

4 kommentarer:

 1. Hehe, ja, varför inte? Vi kanske kan byta annars? Sugen på två barn under 4 och en fisketokig man? Inte det?? Nej nej, det var bara en tanke!;)

  SvaraRadera
 2. Haha, har redan en egen alldeles heltokig familj plus att jag reda kör en Atos, så jag hoppar nog över erbjudandet. Första gången jag kommenterar, men har läst din roliga blogg ett tag. Må gott!

  SvaraRadera
 3. Stackars. Har någon strukit dig mothårs?

  SvaraRadera
 4. ***: Barn under fyra är lugnt så länge de inte är ettåringar- de är söta men jag är tyvärr allergisk. Fisketokig man- njaaa... Dr Evil var den del av familjen som jag INTE ville byta ut?
  Nina PX: Välkommen! Jag är själv väldigt dålig på att kommentera, men är av den slätstrukna åsikten att man bara behöver kommentera om man har nåt att säga? Och en sån här dag när man var totalt sänkt och ville kasta citroner på hela världen så var det jätteskönt men en kommentar från en med-Atosägare, så det blev ju verkligen mitt i prick!
  Nillon: JAAAA! Jag behöver gravöl....

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!